goran c 16 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 28 postova Motocikl: BMW Dakar 650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima iskustva sa Rukka opremom? Ide zima, pa razmisljam da se malo stisnem, pa da ubacim neku jaknu i pantalone u potrosacku korpu. Cene izuvaju, o tome je glupo polemisati. U ovom momentu mene zanimaju koji je nacin da se najpovoljnije pazari ova oprema. Znam da je ima u Louisu, ali cini mi se da je ponuda poprilicno siromasna. Takodje, moze da se nabavi i preko Touratech-a. Jel u zimskom periodu gorepomenute kompanije praktikuju neke popuste? Da li neko ima neku bolji, tj povoljniji nacin za shopping? Jel neko ima licno iskustvo sa ovom opremom. Ko je nosio Rukku, neka napise neke impresije. Hvala na razumevanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 27, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam: a) bolje nema b) moraces DOSTA da se stisnes Gledao sam neke nove enduro jakne koje nemaju rajsferslus vec neku plasticnu traku sa dva zleba... Goretex na sve strane. Ma fantazija, ali za 1000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Definivno nema kvalitetnije moto opreme. Video sam i ja neka snizenja u Louis-u, ali su u pitanju bili RUKKA neck warmeri, i jos neke sitnice. Kao sto gosn. Dragan rece, moraces mnogo da se stisnes, ali sa druge strane makar znas sta si kupio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran c 16 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 28 postova Motocikl: BMW Dakar 650GS Prijavi odgovor kao problematičan konkretno, jakna "Gobi" je 800 eur ako se kupuje preko touratech-a, link: http://www.touratech.com/shops/001/product_info.php?products_id=7316&osCsid=3bae0435ab44909770bfffc95a0834f4 pantalone "Kalahari" = 500 eur, link: http://www.touratech.com/shops/001/product_info.php?products_id=7334&osCsid=3bae0435ab44909770bfffc95a0834f4 Dakle, 1300 eur. Jel neko zna neki povoljniji nacin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, za te pare je trebalo nekog Talijana da unajme, da im nacrta nesto malo pristojnije. Ovo je sigurno odlicna stvar, al je ruznooo, za sve pare! Doduse kad se izujes 1300e, posle ti je mnoooogo lepo! :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran c 16 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 28 postova Motocikl: BMW Dakar 650GS Prijavi odgovor kao problematičan druze, meni je ovo lepo. jel imas predlog za neki lepsi kroj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ako ideš na put oko svijeta il pak ubijaš 25000-30000km po sezoni onda ok ili ako imaš viška para i onda ok u suprotnom možda je bolje da čekaš neka žešća sniženja . Moj drug a ovdje na forumu Roki-Roki ima Rukka opremu pa ga kontaktiraj. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan druze, meni je ovo lepo. jel imas predlog za neki lepsi kroj? Imam! http://www.belstaff.com/index.php?option=com_content&task=view&id=169&Itemid=368 Ako si spreman da das neke ozbiljne pare, onda treba ta stvar i da lici na nesto! Uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 27, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam: gledao sam neke nove enduro jakne koje nemaju rajsferslus vec neku plasticnu traku sa dva zleba... Goretex na sve strane. Ma fantazija, ali za 1000e. Hehehe....kad bih se otvorio soma evrića za jašu verovatno bi u momentu pada gledao da je skinem pre nego što padnem, da je slučajno ne bih iscepao :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 27, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan Admin ovde (a nije Dexterr ), koji je kupio sve, i gace i majce, i sve i za Rukku i za Noggu.....pa nek on podeli iskustva! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan 1300e manje povracaj poreza= 1000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 27, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan 1300e manje povracaj poreza= 1000e Pa onda +carina i porez....jel tako goso? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan 1300e manje povracaj poreza= 1000e Pa onda +carina i porez....jel tako goso? kako drugacije? da hocu da se bavim svercom radio bih gudru, a ne jaknu za motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 27, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan Admin ovde (a nije Dexterr ), koji je kupio sve, i gace i majce, i sve i za Rukku i za Noggu.....pa nek on podeli iskustva! ;D jbg... adminska plata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran c 16 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 28 postova Motocikl: BMW Dakar 650GS Prijavi odgovor kao problematičan druze, meni je ovo lepo. jel imas predlog za neki lepsi kroj? Imam! http://www.belstaff.com/index.php?option=com_content&task=view&id=169&Itemid=368 Ako si spreman da das neke ozbiljne pare, onda treba ta stvar i da lici na nesto! Uzivaj! ...jedan sitan detalj... nisam te pitao za savet. promasio si temu. uzivaj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran c 16 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 28 postova Motocikl: BMW Dakar 650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan Admin ovde (a nije Dexterr ), koji je kupio sve, i gace i majce, i sve i za Rukku i za Noggu.....pa nek on podeli iskustva! ;D daj nam njegov identitet pa da ga sacekamo iza ugla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan druze, meni je ovo lepo. jel imas predlog za neki lepsi kroj? Imam! http://www.belstaff.com/index.php?option=com_content&task=view&id=169&Itemid=368 Ako si spreman da das neke ozbiljne pare, onda treba ta stvar i da lici na nesto! Uzivaj! ...jedan sitan detalj... nisam te pitao za savet. promasio si temu. uzivaj! Pa nisam ti ni dao savet, dao sam ti predlog, jer si sam pitao, imam li, neki! Savete dajem samo inteligentnima, koji znaju da pitaju, ali i da saslusaju! Take it easy. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan [ftp][/ftp]http://www.belstaff.com/index.php?option=com_content&task=view&id=169&Itemid=368 ovo ko da je iz butika koze boban ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran c 16 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 28 postova Motocikl: BMW Dakar 650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ti ni dao savet, dao sam ti predlog, jer si sam pitao, imam li, neki! Savete dajem samo inteligentnima, koji znaju da pitaju, ali i da saslusaju! Take it easy. Znas za situacije kad neko nekome u zargonu kaze: "...aj malo shetaj..."? Smatras da taj stvarno treba da izadje u park??? U svakom slucaju, peace brother i svako na svoju stranu (kod svoje krojacice) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran c 16 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 28 postova Motocikl: BMW Dakar 650GS Prijavi odgovor kao problematičan [ftp][/ftp]http://www.belstaff.com/index.php?option=com_content&task=view&id=169&Itemid=368 ovo ko da je iz butika koze boban ;D ;D ;D da se kolega boki.64 ne naljuti, nebih da komentarisem prelepi dizajn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan imas sad snizenje Rukka opreme u luisu http://www.louis.de/_40e73e8c8e11c29122c94a1fefa7b64ed3/index.php?topic=wgr&grwgr=110&wgr=870&hersteller=88&anzeige=0&typ_id= ali koliko vidim nema bas enduro jakni, ako to trazis, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 28, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan Admin ovde (a nije Dexterr ), koji je kupio sve, i gace i majce, i sve i za Rukku i za Noggu.....pa nek on podeli iskustva! ;D ma to nista ne valja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran c 16 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 28 postova Motocikl: BMW Dakar 650GS Prijavi odgovor kao problematičan imas sad snizenje Rukka opreme u luisu http://www.louis.de/_40e73e8c8e11c29122c94a1fefa7b64ed3/index.php?topic=wgr&grwgr=110&wgr=870&hersteller=88&anzeige=0&typ_id= ali koliko vidim nema bas enduro jakni, ako to trazis, ma da, u louisu imaju samo restlove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 5, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan sam se video sa covekom koji ima Rukku. On je prezadovoljan. Ipak, uz duzno postovanje, moram da priznam da lepse izgleda u katalogu. Eto, to je moja opaska na vizuelni segment price. I ja sam se premisljao o ovom komadu opreme, ali sada na BMW R2P gledam kao na bagatelnu stvar. Da je Rukka u cenovnom rangu R2Proa, kupio bih je. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika sa Karpata, jos ce da sledi kad ih sredimo:)! RUKKA RULES! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...