Jump to content

Moto Zajednica

Amblemi za moto klubove ( Vez )

Recommended Posts

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Posto su me mnogi pitali za izradu amblema za klubove, mogu se izraditi u Novom Sadu u radionici " Euro vez studio " .

http://www.virtualnigrad.com/Eurovez_Studio_usluge_veza_masinski_vez_proizvodnja_amblema_grbova-show-26989

Nadam se da ovo moze ovde, jer nije reklama, vec da pomognem ljudima .

post-3891-12879097663079_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

eeextra su ti amblemi,mom klubu si pravio Iron wolves backa palanka,pozz

Nisam ja to pravio, niti se bavim time. Vise sam pomagao ljudima ( narucivao, preuzimao, slao ) , stalno se javljaju novi, ali su se pocele javljati i neke sumnje da se i ja tu ugradjujem u cenu ( jesam - u vrednosti postarine - nekoliko stotina dinara ), ali sam u razgovoru sa vlasnikom " Euro veza " saznao da su neki te iste ambleme - prodavali po dvostruko - trostrukim cenama. ( zvali neki ljudi da pitaju za izradu, pa kad su culi za cenu, bilo ono aaauuuuu, a mi to platili toliko i toliko ).

Jednostavno, posto ne bih da ispadne da sam ja naduvavao cene, tu je link, svako moze da naruci sta hoce, i to bi bilo to !

• Zainteresovan, 159 postova
  • Motocikl: Kawasaki vulcan 1500

Stara tema više od decenije ali mene interesuje da li ima neko na forumu ko izrađuje ambleme i prišivke za jakne, prsluke... Ako ima neko neka se javi, interesuje me šta je potrebno osim slike u vector formatu i cene. Hvala. 

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
Pre 4 sati, Hertzeg je napisao:

Stara tema više od decenije ali mene interesuje da li ima neko na forumu ko izrađuje ambleme i prišivke za jakne, prsluke... Ako ima neko neka se javi, interesuje me šta je potrebno osim slike u vector formatu i cene. Hvala. 

@sasamajstor

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja