drumskalisica 8741 Napisano Septembar 26, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Posto su me mnogi pitali za izradu amblema za klubove, mogu se izraditi u Novom Sadu u radionici " Euro vez studio " . http://www.virtualnigrad.com/Eurovez_Studio_usluge_veza_masinski_vez_proizvodnja_amblema_grbova-show-26989 Nadam se da ovo moze ovde, jer nije reklama, vec da pomognem ljudima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eeextra su ti amblemi,mom klubu si pravio Iron wolves backa palanka,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 26, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan eeextra su ti amblemi,mom klubu si pravio Iron wolves backa palanka,pozz Nisam ja to pravio, niti se bavim time. Vise sam pomagao ljudima ( narucivao, preuzimao, slao ) , stalno se javljaju novi, ali su se pocele javljati i neke sumnje da se i ja tu ugradjujem u cenu ( jesam - u vrednosti postarine - nekoliko stotina dinara ), ali sam u razgovoru sa vlasnikom " Euro veza " saznao da su neki te iste ambleme - prodavali po dvostruko - trostrukim cenama. ( zvali neki ljudi da pitaju za izradu, pa kad su culi za cenu, bilo ono aaauuuuu, a mi to platili toliko i toliko ). Jednostavno, posto ne bih da ispadne da sam ja naduvavao cene, tu je link, svako moze da naruci sta hoce, i to bi bilo to ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aha,ok,pa da ljudi svasta misle i ispadne na kraju svasta,ok pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 24, 2024 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Stara tema više od decenije ali mene interesuje da li ima neko na forumu ko izrađuje ambleme i prišivke za jakne, prsluke... Ako ima neko neka se javi, interesuje me šta je potrebno osim slike u vector formatu i cene. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Jun 24, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Hertzeg je napisao: Stara tema više od decenije ali mene interesuje da li ima neko na forumu ko izrađuje ambleme i prišivke za jakne, prsluke... Ako ima neko neka se javi, interesuje me šta je potrebno osim slike u vector formatu i cene. Hvala. @sasamajstor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 24, 2024 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...