igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sirim narodnim masam mozda nije poznato da nas kolega Beric ima brata koji je kralj Flyfishinga,naseg skromnog ekosistema zvanog SjevernaBosna. Na njegov predlog i poziv odlucismo da napravimo skormnu poludnevnu voznjicu do novo_izgradjenog Flyfishing centra u Ribniku. Ko je ikada vozio putem Avnoja od Bihaca ka Jajcu,vjerovarno se sjeca skromne table sa desne strane na kojoj stoji putokaz za Ribnik. Vazi i obrnuto kad se ide iz pravca Jajca Posto je Beric jedina osoba na svijetu koja je nervoznija od mene,zavrsava s poslom dva sata ranije nego smo planirali i zove da hitno dodjem do njega jer je nestrpljiv da se sto prije krene... Meni ne treba dva puta reci i ja ostavljam posao(tj.zeni prebacujem par pacijenta )i svojevoljno se udaljavam sa radnog mjesta...i za minut se nalazimo ispred Bericeve kuce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto na motoru nemamo kofere od opreme ne nosimo nista vec se odmah pretrpavamo garderobom....jer ce nocni povratak biti leden i hladan... Posto moramo u spicu proci sa jednog kraja Banjaluke na drugi i jos u ful opremi,nigdje ne stajemo i ne slikamo,vec brzom brzinom cesljamo kroz gradski saobracaj i ne slikamo nista.. Prethodno pada dogovor da se na Cadjavici nadjemo sa mojim kolegom Ticom,napacenim stomatologom iz Mrkonjic Grada i novo pecenim bajkerom... Covjek jos nije polozio za A pa motorom ne silazi sa planine u grad....Zbog toga ove hajducke sastanke organizujemo u ilegali i iskljucivo u tom regionu....jer ga tu policija zna i gleda mu kroz prste.On to kasnije kompenzuje kroz besplatna uljepsavanja osmejha nasih organa reda... Sreca pa "vlast" nije podlozna korupciji Penjemo se blagim ali krivudavim usponom na Manjacu. Put je prilicno dobar i sirok a saobracaj izrazito rijedak. Pravi raj za motor. Temperatura polako pada sa povecanjem nadmorske visine a uskuvala koza na ledjima se polako hladi. Prvi put stajemo na visoravni prije Stricica i na um nam pada briljijantna zamisao,da ispalimo Ticu(nek saceka koji sat vise)i da svratimo do rodne kuce naseg poznatog pjesnika i pisca Petra Kocica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan E sad,zao mi je sto nisam dovoljno vjest da u voznji napravim koji snimak najboljih dionica ovog puta,cisto da bih vam pokazao kakav je to raj za krivinarenja. Evo obecavam da cemo jedan dan napraviti photo session samo za potencijalne krivuljare... Dakle,u Stricicima se odvajamo lijevo prateci putokaz za Perinu rodnu kucu. Zivo me je zanimalo kako li izgleda kuca u kojoj se rodio neko 100godina prije mene. U moje vrijeme svi smo se radjali u porodilistu koja je sada psihijatrijaska bolnica... i nije ni cudo sto se cijela generacija ponasa "malo cudno"... Poslije krace potrage nekako nabasasmo prvo na osnovnu skolu koja nosi ime Petra Kocica. Ipred nje se nalazi i skolsko igraliste na kome se inace u avgustu mjesecu odrzava i veliki Kocicev narodni zbor... Asfalt na koji stajemo jos je mastan os jagnjeceg loja,pa nije bilo tesko zakljuciti da su se janjci bas tu i okretali ... Trebam li napomenuti da je zvjer iz stomaka forsirala povratak na magistralu i sto skoriju posjetu kafani"Kod Vlajka" gdje nas je vec cekao Tica... Razum nekako nadvlada glad i mi se,prateci putokaze,uputismo dalje ka Perinoj kuci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Par puta lijevo,jednom desno,pa opet desno,jedno lijevo i dodjosmo da nekog parkinga i tu se zavrsava put. Okolo nigdje nista.Neko je ocigledno napravio parking za posjetioce ali ovu starinu ne vidimo nigdje... E jbga,pa mi se izgubismo u sred planine tj.visoravni gdje sve pregledno. Kuca ima svega 20tak ,na cijelom putu i mi ne mozemo da nadjemo Perine,koja stoji tu vise od 150godina. Srecom Beric je proveo jedno plugodiste u Izvidjacima i te stecene sposobnosti snalazenja u prirodi jos jedno vjesto upotrebio i ovom prilikom. Kao da je znao gdje bi mogla da se krije ova kucica,on ponovo upali svog GSR-a i jednim makadamski puteljkom nestade u sumici... JA nisam lud da tjeram svoju zvjer po makadamu jos uzbrdo pa jos u sumu... Kroz nekoliko sec.zacuh sviranje iz sumice. Beric je kandam,nesto pronasao... Kontam nesto,ne bih sada u svom ovom odjelu isao pjeske pa makar sto puta razbio motor,te upalih i ja svoju masinu i pravac sumica... Kad u sred sume...mala drvena kucica. Kraj nje neko narezao drva kao da u njoj jos uvjek neko zivi... Ispred kucice stoji mramorni spomenk sa natpisom koji kaze da smo na pravom mjestu... Zanm da nije bajkerski ali prvo sto sam osjetio bila je neka tuga. Nisam rodjen,niti sam ikada zivio na selu ali ovo me nekako sjeti na Kociceve price,koje smo "pod obvezno" citali kao mali jos u osnovnoj skoli... U istom momentu stvori mi se slika Malog Luje iz njegvih prica... "Odavno se uhvatio sumrak. Na strnjištu ispod sela u jednoj zabrdici skupio se Lujo sav pod haljinicu. Samo mu viri pjegavo lice s krupnim, grahorastim očima i nekoliko pramičaka žućkaste kose rasute po čelu. Pred njim na nekoliko koraka pase Jablan. Svake večeri, od kad su nastale vrućine, do neko doba noći napasa Lujo svog Jablana. Pazi ga kao oči u glavi. Dvaput ga na nedjelju soli. I užinu s njime polovi. Voli on Jablana - jer je Jablan najjači bak u cijeloj okolici. Lujo se ponosi. Ostale govedare i njihove bakove ponošljivo prezire. Usred groblja smio bi on noćiti kad je Jablan s njime..." Neobicno je tuzno u kako malim kucama su se ljudi zenili,radjali desetinu djece,odrastali,umirali...i vjerovatno bili srecniji nego mi sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vrata zaklucana.Uostalom i da su otvorena,nisam siguran i da bi usli na njih,zbog svojih gabarita. Jesu li ljudi nekada bili toliko mali???... Ne mogu a da ne pomislim sta bi pomislio Pero ili mali Lujo,da se jedno jutro probudi i izadje na ova vrata,pa ugleda ovu dvojici maskiranih,sa kacigama...i motorima... Ne vjerujem da bi pomislio da su vanzemaljci,jer oni u to vrijeme nisu imali cak ni ime za to... Na Turke ne licimo... Covjek bi bio u rebusu...definitivno... Eh sta ti je sto godina,gore-dole... Neopisivo je a nam bajkerima i totalno strano,kolika tisina moze da bude u srad bijela dana. Tolika da se na deset metara cuje pcela kako zuji. Prosto ti doje da se nadises ovolike tisine... U jednom momentu presjece nas telefon.Tica izgladnio u kafani i zove samo da kaze da je poceo sa mezom... Uh ziv bio,cekaj evo dolazimo... Ma sta dolazimo....letimo... Par puta lijevo,jednom desno i evo nas vec na glavnom putu. Prvo kroz Stricice,gdje nas patrola policije samo isprati pogedom. Sve ida su nas zaustavljani,vjerovano bi zalegli,koliko smo projurili kraj njih. Nismo namjerno,jer nismo ih ni vidjeli na vrijeme... Izlazimo na pravac. Beric vozi brzo ka kafani da ga tesko pratim. U jednom momentu izlazimo na pravac dug neki kilometar-dva i ja prateci Berica,bacam pogled na sat. Kazaljka na 220!!!! Idi breee... Jest da nema saobracaja,ni ljudi,ni sela....ali sto je mnogo,mnogo je... Pustam ga,covjek je sigurno gladan pa zuri... Ubrzo ga vise ne vidim... kroz neki minut ceka me da napravimo neku sliku. E dobro si se sjetio,pomislih i pruzih mu aparat. Ovo je jednistvena prilika da se i ja pojavaim u ovom putopisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Beric pozira u kontra smjeru,posli smo lijavo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je poslije onih 220... a kafan "kod Vlajka" je dole u dolini... Tu nas ceka Tica,gladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 26, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, dobra neka kafana a? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...uglavnom,pada dpgpvor da "necemo brzo"...vec polako do kafane.... Glupo da izginemo gladni... Parkiramo ispred "Vlajka" a tica sa rebarcetom u stima mase rukom sa terase restorana... K'o da bi bi promasili parking da on nije mahnuo...eh ludog covjeka,pomislih... Poslije ubrzanog skidanja 50 slojeva,sjedamo za sto i prikljucujemo se Tici... Kako covjek ogladni od ovog planinskog vazduha...ala brate... Bilo bi pametno napomenuti da u ovoj kafani prave Ljevusu od heljde. Jednistveno jelo,koje u kombinaciji sa njihovim kiselim mlijekom,obara s'nogu.... Jedini zajeb je bio sto ga treba poruciti 45minuta ranije ali mi zaboravili...a ovako gladni nismo mogli cekati... Zato smo zamezili kilo jagnjetine,koja je isto tako dobra kad se prelije ovim kiselim mlijekom,salatom,kiselom... A da,zaboravili smo da operemo ruke prije jela...ali nema veze,oprali smo ih poslije jela,tako da smo bili bili spremni krenuti dalje gdje smo i posli... ....do Ribnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, dobra neka kafana a? ;D Hm,ne da je dobra... Vidis na slikama da je puna i radnim danom Ovom prilikom se spoznao jednu od tajni "putnih motora". Uvjer sam se pitao zasto je bas onaj "uspravni polozaj"izabran za "touring" polzaj na touring motorima?! Ubrzo po sjedanju na motor,skontao sam da ovi "sport-touring"-i nisu za kafane... Ja sam kao i svaki laik na prvi pogled posmislio da R-ove ne voze jer umaraju ruke....e pa nije tacno....umaraju stomak. Mi spremni odavno...a nas kolega"bajker pocetnik" nikako da nadje "ulaz" u svoju potkapu... Jbg nema "A" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mjesto vodje puta preuzima Tica(srecom nije Beric ) pa umjestu 10 minuta,koliko bi nam inace bilo potrebno do Ribnika,vozimo oko pola sata....do kancnog odredista... Kompleks Flyfishing kluba Ribnik. Jedan lokalni ljekar je ulozio ogromne novce da bi prepravio ovo cudo prirode i ujedno sagradio nesto najljepse u cijeloj regiji... Odmah nas docekuju domacini,pecarosi. Pozdravljaju Berica a nama samo masu ....pa ipak je on rodjeni brat naseg shampiona u musicarenju Nema veze. Ogrebacemo se i mi valjda za hladnu Colu na njegovo ime Domacin Stevo nas uvodi u "bungalove" koji su pravljeni da ugoste takmicake iz cijelog svijeta,koji dolaze ovde samo jednim poslom..... Da potrose brdo para,na konto nase prirode Tu su trenutno neki stariji likovi iz Engleske,pa gledamo da ovom nasim prevoznim sredstvima ne remetimo "mir" koji oni ovdje inace skupo placaju. Iako spolja ovi objekti ne oduzimaju dah,ulaskom unutra cete sigurno ostati bez rijeci i bez daha... Sve je utegnuto,komforno i napucano.... Nevjerovatan spoj najmodernije tehnike, starog drveta i jos starijeg kamena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Unutranjost ovih bungalova je uradjena u dva nivoa. U donjem dijelu sa nalazi kuhinja,spavaca soba sa vlastitim wc-om. Iz kuhinje,niz 2-3stepenika nize, ulazi se u dnevni boravak. Luxuz brate. Vina,kamin...ludilo...sve sto vole bogati penzioneri iz Evropske MONETARNE unije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dnevna soba inace dodje ujedno "malo bolje opremljeno"stubiste jer iz njega vode spiralne stepenice na gornji nivo.... Ustvari u galeriju gornjeg nivoa... Iz zajednickog hodnika ulazi se u dvije odvojene spavace sobe...i opet,naravno,svaka sa svojim wc-om i tus kabinom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...i kad sam taman pomislio "ma sve je ovo u redu ali nekako mi ovde fali neka terasa za cooliranje..."...domacin otvara staklena vrata i.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Niz par kamenih stepenika silazite dritto do vode...i to kakve vode... Pune pastrmke,lipljena,mladice i ko zna cega jos...ali taj izlazak na vodu se dodatno placa u vidu dnevne dozvole ....tolike da na trenutak zahvalim Bogu na ovako niskoj registraciji motora(700eura) ...sta bi da sam ribar?! Domacin Stevo nas vodi do radnje gdje ujedno i kupujete svu opremu i musice koje prave na licu mjesta i koje su namjenjene za pecanje na ovim vodama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan E pa razgledali smo mi tako jeno pola sata-sat...pa se i ozednilo... Stevo nas napusti,ode nesto da objasnjava Englezima...a mi do restorana...na onu obecanu Colu i espresso...kratki... Posto su Kinezi vec smislili "kolacice mudrosti"...mi smo smislili " secer mudrosti" (a neko kaze Kinezi plagijatori)pa na svakoj dobijete poruku....sreca pa Englezi ne pricaju nas jezik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na trenutak mi doslo da trampim motor za mjesec-dva cooliranja na ovavkom predivnom mjestu.... Cak sam uradio i promo materijal...ali Beric naredi brzi polazak i sve pade u vodu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na izlasku iz Ribnika,Tica nas napusta. Ide desno za Mrkonjic a mi dalje ka Federaciji.... Kaze pratio bi nas sve do Kljuca,samo da ima dozvolu.... Ovako,svako na svoju stanu... Ulazimo u Federalni dio BIHa. Put polu prazan. U Kljucu skoro da i nema ljudi na ulici. Nismo se zaustavljali,tako da i nemam niti jednu sliku iz ovog grada,koji svakako vrijedi posjetiti. Vrijedi ako nista drugo,zbog mirisa cevapa koji oglasava da rostiljnice jos uvjek rade... O Boze koliki smo prokletnici,opet bi jeli samo da imam malo visi motor ovako bi me ubio rezervoar.... Na izlazu iz Kljuca skrecemo desno za Sanski Most... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Napustamo put AVNOJa i poslije 40tak kilometara smo u Sanskom Mostu. Vozimo se glavnom ulicom a zvuk otvorenih auspuha privlaci poglede iz okolnih kafica.... Valjda svi odmah znaju da nismo "odavle" Grad i nije pust toliko koliko smo ocekivalimod mjesta koje zivi ljeti kad se slije sva dijaspora i udvostruci broj stanovnika... Sjedamo u jedan lokal na samoj vodi... popili smo po pice,napravili par slicica i krenuli ka Prijedoru.... Dzamija sa 4 minareta u Sanskom Mostu...i spomenik dal nekom drvosjeci ili ce biti rudaru...ne sjecam se sad...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan ,. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Sanskog Mosta(lokalci to kazu SANA)tj.Sane idemo dalje ka Prijedoru,gdje nas ujedno,na jos jednoj kafi ,zatice noc... Zbog toga i nema slika sa tog dijela puta ali bice drugi put.... Dakle ovo i nije putopis,vec predlog(nadam se interesantan) svima onima koji bi dolazili u ove krajeve...ili su na putu ka moru a imaju koji dan viska... Sto se tice Ribnika i smjestaja,to je zaista mali raj.... Cijene su pristupacne ako se ide u grupi,tj smjestaj placa 6toro ljudi po bungalovu...tada izadje dzaba... Neki su bili i zimi i kazu da je jos 3xljepse kada padne snijeg...a unutra podno grijanje kamin,vino...i Total TV :)gratis... Slican Flyfishing komplex postoji jos i na izvoru Plive kraj Sipova.... I o tome cemo neki naredni put... www.youtube.com/watch?v=9gILpqzUcgk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4784 Napisano Septembar 26, 2010 Ne silazi, 5559 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti ovaj predlog...nego nisam znao da si promenio klasu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti ovaj predlog...nego nisam znao da si promenio klasu... Darko druze,svu fizicku aktivnost sam sveo na minimum....pa reko da bar uzmem motor sa kojim cu da se 'rvam I mogu ti reci da po stare dane treba polako prelaziti na ove djecacke motore....cisto da se ostane u kondiciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan Vojistinu je sve tacno sto je ovaj djecak napisao ALI ( uvjek to ali ) nije spomenuo samo jednu stvar a to je: KAKVE SU NAM SVE CRNE MISLI PADALE NA PAMET KADA SMO USLI U POMENUTE BUNGALOVE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti ovaj predlog...nego nisam znao da si promenio klasu... Darko druze,svu fizicku aktivnost sam sveo na minimum....pa reko da bar uzmem motor sa kojim cu da se 'rvam I mogu ti reci da po stare dane treba polako prelaziti na ove djecacke motore....cisto da se ostane u kondiciji... Lako je vama zubarima........salim se naravno,motor ti je extra,naravno i bela perla! A o fizickoj aktivnosti nemoj nama,verujemo ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...