Jump to content

Moto Zajednica

23.09 Sudbina ,ništa drugo !

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Nema :,-(

U četvrtak 23 posle tri nedelje konačno uspevam da sednem na motor.Ova sezona je inače bila jako veliko sranje za mene,em nisam imao para da posetim neke meni interesantne skupove,em vreme je bilo odvratno,drugari sa kojima sam se vozao prošle sezone prodali motore,sve u svemu bezveze.Elem dočekam četvrtak popodne nemem nikakve obaveze nego da dam sebi oduška.Krenem iz firme(gde inače držim motor) sa pojasom i kacigom od opreme ali dužim putem kući da ručam,da se presvučem i uzmem opremu i da krenem u vožnjicu po Sremu.Duži put je značio da idem tranzitnim putem se Podbare preko Novog Bulevara na Liman.Novosađani znaju ,da pojasni za ostale to je onaj put ispod dva podvožnjaka između Merkura i OMV pumpe.Idem iz pravca OMV pumpe ka Merkuru prolazim prvi podvožnjak 17h gužva kao i obično ja se pravim pametan vozim između kola (valjda želja prevelika ,nalet adrenalina) brzina 60-70km/h ugleda ispred sebe lika na nekom "ČUDNOM"motoru i krenem da ga stignem da vidim motor .Čovek vozi levom trakom i ja mu prilazim sa leve strane međutim u jednom momentu shvatam da sam mu u mrtvom uglu ,a da on ide sve bliže ivici razdelnog ostrva.ja se pomeram još više u levo i polako oduzimam gas jer na tom delu puta nevredi kočiti jer je tu non stop mokar kolovoz i to je kanalizacija u pitanju tako da nemožeš stajati ko čovek ,a ne zakočiti.međutim počinjem točkom da kačim bankinu i u roku stotinki motor me baca sa sebe onako kako samo motor ume i ja letim prema kolima koja dolaze iz suprotnog pravca.Padam na asvalt levom stranom tela i kacigom udaram o isti,Da napomenem SHIRO kaciga odrađuje posao odlično međutim Sam Gospod Bog mnogo bolji posao odrađuje spašivši me neznam ni sam kako od bar 4-5 kola koja su išla direktno na mene.Sećam se udarca o asfalt koji je smešan naspram nemoći koju sam osetio dok sam klizao prema kolima koja mi dolaze u susret ,a ja samo gledam kako će bukvalno preći preko mene jer nemaju gde da se sklone.klizao sam se nekih 20tak metara i čim sam se zaustavio sklonio sam se na ostrvo i vratio se do motora da ga ugasim.Ljudi počeli da staju pitaju jel sve ok ,a govorim da jeste neznajući ni sam šta sam preživeo.Bilans na kraju je sledeći:Hematom na levoj butini veličine šake,hematom na kuku ,nagnječenje rebara jer sam pao na ruku kojom sa ustvari  nesvesni zaštitio rebra tako da me boli cela leva strana,manji bol u kompletnoj ruci od ramena do šake  i par ogrebotina na istoj.Kaciga oguljena kompletna leva strana. Motor slomljena dva migavca prednji i zadnji levi,desni retrovizor,gornja leva plastika prednje maske ,pukla leva dekla i blok pošto je bio udarac u jedan od šrafova na dekli :(  Sve u svemu mislim da sam jako  dobro prošao.

p.s. posebno hvala dvojici momaka na sivoj R1 (05-07g) koji su se vratili i ako su prošlii da se uvere da sam ok i pomogli mi da sklonim motor sa ostrva.HVALA momci

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3078 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Odlicno si prosao, slavi drugi rodjendan.

Sto se tice hematoma, nikako ih ne shvataj olako, obavezno idi kod lekara da ti prepise neke lekove za razbijanje hematoma. Mazanje hepalpanom, pod obavezno!!

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Nema :,-(

Guja011 brate upravu si i ja kontam da nisam normalan ::) A to SUDBINA to je u kontekstu da jedino tako mogu da objasnim kako kuckam sada na tastaturi(čitaj:živ) i drugo objašnjenje ne postoji.Hvala drugari na lepim željama i definitivno ću zapamtiti 23.09.2010

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja