BRACO 3323 Napisano Septembar 29, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Eto je nazad , sad pojacaj ekipu u temi at vs st ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je nadjena.Bogu hvala ima dobrih vesti. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Septembar 29, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Nadjena Uploaded with postimage.cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Septembar 29, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može li malo više detalja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, dobro je vezi i pod itno alarm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Septembar 29, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Prica je krajnje neverovatna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Septembar 29, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan kontakt brava netaknuta..obijena bravica top case-a..afrika je upalila i opet u pravim rukama...inace afriku je nasao momak sa bjb, ne znam mu ime, osim da ima 17 godina, vozi skuter i video ju je na kanarevom brdu...vise detalja sutra od Marenceta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 29, 2010 Enduraš, 6389 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uhh dobro je, verujem da je svima laknulo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Septembar 29, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan perlx? ako si to bio ti na skuteru...SVAKA CAST CARE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Septembar 29, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to onaj momčić što je bio sa nama na DDK, onda stvarno skidam kapu i svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Septembar 29, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 29, 2010 Enduraš, 6389 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa pricaj kako si je nasao, sta se kezis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadScientist 13 Napisano Septembar 29, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan Prica je krajnje neverovatna Hajde pa da je cujemo tj. procitamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Septembar 29, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu neki nandzarasti krisom provozali ono sto im srce iste? Jel bila blatnjava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan krišom se divili i čudili kako tako izgleda i posle dvadeset godina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Septembar 29, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Cek do shvatim sta se desilo i sta su posledice Moja strana price je: Pre par dana sam video temu u predstavljanjima gde je lik kao prve stvari o sebi naveo da su mu ukrali motor. Hbg, tuga, al sta ces, ne mogu mu pomoci. A specificna afrika, plava, malo ih ima. I danas nekom igrom slucaja resim da u sql odem busom (nisam busom isao od proletos). I u povratku umesto na m2 sidjem na kanarevom, kao ajde da se prosetam (a nije mi do stenje bilo). I jos kao nevu kroz parkic pa pored osnovne nego cu kroz prolaze (nisam tim putem isao ne pamtim). I slucajno mi pogled privuce afrika, i to jos plava. I pridjem da pogledam. Kad na njoj race spulja i dakar nalepnica ispod tablice. Hmm ovo je poznato. Pogledam rezervoar i vizir, dakar nalepnice. Poslikam ja afriku i brzo ciku da proverim jeli ovo ukraden motor. Prebacim sliku na fon da lepo vidim tablicu, nadjem temu na bjb, pozovem lika (Marka), lik je prvo mislio da ga lozim, a onda tek poverovao (jel reg ta i ta? jel ima race izduv ? nalepnice ? kofer sa srb nalepnicom ?). Co'ek ne veruje sta mu se desilo. Odjurim do motora, javim mu tacnu adresu - Vukasoviceva 50 gde da dodje, on obavesti plavce. Dok sam cekao Marka i policiju pricam malo sa ljudima, dragstor je preko puta, lokalci kazu tu motor stoji vec danima, nemaju pojma ko ga je dovezao. Utom dolazi patrola, za patrolom Marko sa prijateljima. Opsta sreca i veselje. Covek presrecan. Posle dolazi i inspektor da proba da uzme otiske i pregleda motor, ne nalazi nista, uzima podatke (ee tu sam se ja za*ebao, uzeo je i moje kao pronalazaca). Marka upucuje do sup rakovica da obustavi potragu za motorom (ja sam vodic XD), a on odlazi u Resnik na jos 1 uvidjaj. U sup Marku ne zele/smeju da sami prekinu potragu vec moraju da cekaju inspektora od koga nema ni treaga ni glasa. Nekih pola sata kasnije eto coveka, popunjavanje izvestaja, zahteva, jos nekih papira traje oko pola sata. I Marko je konacno slobodan afrikanac, nazad na svom kontinentu . Tokom cele price ne prestaje da mu krekece telefon, svi se interesuju za afriku Napisah i da sam se za*ebao, sad sve kontam da jesam, uzese mi podatke, zapisase da sam pronasao motor, mogu imati gadnih problema zbog toga (zna se ko krade vise od lopova). Iskreno se nadam da necu imati nista vise sa policijom (osim produzavanja vozacke sledece god XD), al ono, nije mi bas sve jedno. A i ne zelim da menjam brojeve telefona, taman sam ove zapamtio A evo i slike koja je pokrenula sve: Postavljeno sa postimage.cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Septembar 29, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan A po svoj prilici neko je motor samo provozao, brava volana je neostecena, malo zagrebana, i ostecena je brava top case-a, ali su stvari u njemu netaknute. Marko nek je kontinent sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 29, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno svaka vam cast. Nadjen jedan ukraden Transalp i sada ova Afrika...zaista ohrabrujuce za sve nas. Ova zajednica sve vise opravdava svoje postojanje. Perlx na prvi nagovestaj problema zbog ovog dobrog dela koje su ucinio odmah postavi ovde temu i svi smo uz tebe. Niko ne sme da te dira. Nadam se da do toga nece doci. Jos jednom tebi i srecnom vlasniku sve cestitke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan O fala urcu.. bravo i bas mi je drago da se nesto valjano svrsi.. Perlx..ne vidim zasto bi imao problema? slucaj ide u fioku.. a covek da te vodi na klopu negde bar.. Moze i djir da ti da..da vidis sta je taraba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Perix oko sokolovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 30, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To je marence namerno iscenirao da bi skočila vrednost Afrikama, video da je tako Golfovima skočila cena ;D ;D ;D P.S. Nakon happy enda može zajebancija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Periks mu dodje ko neki prasak za ves! Bobane, izvini se coveku... :o soku okolovu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Septembar 30, 2010 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Svaka cast! Pronalazcu svakako sledi nagrada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Periks mu dodje ko neki prasak za ves! Bobane, izvini se coveku... :o soku okolovu ;D Perlx, imas pice za ovo. Vlajko ce realizovati jer je blizi, a ja cu mu prebaciti... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Perlx beskrajno hvala jos jednom, dugujem ti ni ne znas koliko. Neverovatno je da joj nista ne fali, u koferu sve na svom mestu, cak i servisna knjizica koja je bila unutra. Verevoatno neki mamlaz uzeo samo da se provoza i bogu hvala nije je sjebao. Nadjena moja Africa, nadjen TA, ima nade i divnih postenih ljudi, ova zajednica je stvarno neverovatna. Fantasticna solidarnost. Perlx vec sam ti rekao, duznik sam ti do neba. vidimo se za vikend, opet kazem neka te cale pusti duze, i neka ne brine da li ce ti se nesto desiti, nema da ti dlaka fali s glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...