bopk 1408 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sutra (subota) ide nas nekoliko na Vlasinu. Iz Nisa,Prokuplja i Krusevca. Prolazimo kroz Leskovac, Vlasotince itd. Vracamo se preko Surdulice i Vladicinog Hana. Gore cemo da se organizujemo za neki rostilj i vracamo se istog dana. Ako neko hoce da ide nek mi se javi na 063 1200 450- Ivan. Ako je neko iz ovih nabrojanih mesta moze da se javi za neku kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan blago vama, uživajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mile ali prognoza ne obecava uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza kaze SVE JE IDEALNO ZA UZIVANJE U VOZNJUI http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13388 Ja sam u Leskovcu i iso bi sa vama al mi prazan akumulator i palim ga na kablove a hoce da mi se ugasi i onda riknem dok ga upalim na kurblu tako da cu sutra da se cimam sa elektricarem da vidim sto me drka, regler ili sta vec. Neznam u koje vreme idete ali se ipak javite pa bar na kafu da sednemo. 066-220-330 Sale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo u 10h . Nismo neki ranoranioci. Javicemo se svakako. Znaci oko 11h smo u Leskovcu. Ako ti se ide spakuj kablove u torbu, spremi se ujutru i cekaj nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan stavio sam aku na punjac pa cemo videti ujutru sta i kako, zapisao sam tvoj broj pa ako procenim da mi je motor ok onda cu te zvati do 11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Javicu ti se ja kad krenemo. Planirali smo kafu u Leskovcu svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dabogda vas posluzilo vreme ovde duva vetar, al ne pada nista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vreme odlicno za voznju . Naravno kao i svi pravi putnici kasnimo u startu. Vlajko meni bitno samo dok krenemo. Posle nek pada sta hoce i koliko hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan NIJESVEJEDNO ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ubi nas kisa. Ovo je najkisovitiji dan po kojem sam vozio. ALi lepo je bilo Samo jos krusevljanin da se javi da je stigao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 25, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan - Koje boje je kiša ? - Lila . - Kako bre ? - Pa ceo dan je lila kiša . Ali uživanje u vožnji sa dobrom ekipom kiša ne može da pokvari , pa koje god boje bila ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... pa lila !! A slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... pa lila !! A slike? +1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ukupno imamo 5 slika ali nisam siguran da je fotograf clan foruma. Kad uzmem od njega postavicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ukupno imamo 5 slika ali nisam siguran da je fotograf clan foruma. Kad uzmem od njega postavicu. :o :o Sutra na popravni !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 25, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pa mi išli na vožnju , a ne na slikanje ... A i kome je do slikanja po kiši ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aj na popravni do Leskovca iduci vikend, vodim vas na dve kros staze ili do jezera Barije koje je po meni za laksu enduro voznju najlepse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Aj na popravni do Leskovca iduci vikend, vodim vas na dve kros staze ili do jezera Barije koje je po meni za laksu enduro voznju najlepse. Dogovoreno! Moram da vezbam za Kepijadu ;D Ako bude lepo vreme eto me u Le. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pa mi išli na vožnju , a ne na slikanje ... A i kome je do slikanja po kiši ... Pa nama je. Valjda je red da nam pokazete kuda ste vitlali, dok je kisa lila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 26, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ondak im treba aparat za ronjanje.. A ovako im nista ne verujemo..dok ne vidimo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...