Jump to content

Moto Zajednica

Da li je moguce (Kawasaki)

Recommended Posts

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Da li je moguce da se najde kawasaki kle za 1200e 90-92god i dali je to ok cena da ne bude neki kras koji treba ceo generalno da se sredjuje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Jeste realna ali znate kako prodavac uvek vise ceni svoj motor i trayi vise sad ako je razuman da prihvati 1200evrica u kesu ond aje to ok ako ne jbg on je na steti ;)

Tako imam ortaka koji svog gpz-a 88 ne regstrovanog ceni 1000-1100e a realna cena je max 900e zbog novih auspuha jer ga je on pazario za 850e ;)

ali on nece da prihvati da mu je cena prevelika jer boze moj gpz 94 se prodaje za 1600e.

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Jeste realna ali znate kako prodavac uvek vise ceni svoj motor i trayi vise sad ako je razuman da prihvati 1200evrica u kesu ond aje to ok ako ne jbg on je na steti ;)

Tako imam ortaka koji svog gpz-a 88 ne regstrovanog ceni 1000-1100e a realna cena je max 900e zbog novih auspuha jer ga je on pazario za 850e ;)

ali on nece da prihvati da mu je cena prevelika jer boze moj gpz 94 se prodaje za 1600e.

Tacno prodavac uvek ceni svoj motor mnogo.... ja skoro cuo da neki lik za Atx-a jos sa apenovom masinom trazi 600 evra ::) ;D.

Ne bih srada o njemu sam cuo da se najvise kvari za pocetak kle ili neki kross 125 zavisi od mojih kako oni dopuste a kasnije mozda cbr 600 ili 900 ili TA ili afrika (zivotni san) jednog dana ipak honda je honda

• Svrati ponekad, 217 postova
  • Motocikl: GPZ 500S

Ne bih srada o njemu sam cuo da se najvise kvari za pocetak kle ili neki kross 125 zavisi od mojih kako oni dopuste a kasnije mozda cbr 600 ili 900 ili TA ili afrika (zivotni san) jednog dana ipak honda je honda

Ako ti je Afrika zivotni san,onda si ti jako skroman decko ;D ;D ;D

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Srad se kvari?! E naslusao sam se svakvih glupoosti ali ovo je vrhunac. Ja stvarno mrzim srada zbog svog izgleda ali je definitivno motor sa jednim od najizdrzljivijih agregata. I 600 i 750 trpe ono sto mnogi noviji R-ovi ne mogu da zamisle. Ako nesto nije izdrzljivo od toga sto si nabrojao to je KLE

Znam ali registracija je najeftinija :P kad pogledas srad mi je jako ruzan u poredjenju sa cbr-om kasniji gsx-r posle 2000 pocinju da se popravljaju i jako su lepi ali srad je meni uzas.

ZA afriku polako vazno je imati cilj ako ne sad onda u 40 mozda bude afrika ako se tad jos uvek budu vozili ovakvi motori :P

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Znaci ti trazis neki ekonomican, jeftin motor sa sto jeftinjom registracijom. Da mozes da ga prodas bar za par stotina e vise i to dobro izvozenog, da je izuzetno pouzdan a sa jeftinim delovima, da je pravi picolovac i lepsi od svih R-ova 2008+. Hm, tako nesto ne postoji. Zato ja vozim kineza!

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: KTM Duke 2

jedan od cudnijih planiranih razvojnih puteva motorcikliste :)

Jbg sta ces kad volim RR i Eeduro na r volim brzinu i lepodu na enuru udobnost na putovanju i pouzdanost posle mnogo predjenih kilometara.

• Andragog, 4985 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Za KLE je to realna cena i to nije jeftino, s obzirom da se sada teško prodaje bilo koji motor za keš. Povedi nekog iskusnijeg kada budeš išao u pazar i nek je sa srećom pazar !!!  ;)

• Svrati ponekad, 217 postova
  • Motocikl: GPZ 500S

Motori nikad nisu bili jeftiniji,ako imas nesto kesa,mozes da biras!!!

Pogledaj koliko je motora u oglasima i koliko se dugo bezuspesno prodaju.

Kes je trenutno najtrazenija roba!!! ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja