Igoritza 11 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav da budem odma iskren - registrovo sam se zbog postavljanja oglasa, jer rasprodajem opremu. elem - do pre 3 godine, bio sam strastveni motorista, vozio prvo Peugeot Vivacity, koji je zakon skuter - ne racunajuci plastiku koju kao da je pravio zoki iz resnika, sa sve dizajnom plastichnih shajbni koje mogu da drze maks jednu sezonu, a onda nakon toga, Kumovu RS125, koju on ima "radi reda" a ja se nisam skidao sa nje. ;D zasto sam odustao - 2007 - vozim skuter. idem pravo - ispred mene auto koci, kao da je sam djavo stao ispred njegove haube. iskreno - gledajuci u suknju, kasno sam ga registrovao, mada sam poprilicno ubedjen da bi pravovremenom reakcijom samo ublazio sudar, jer obilazenje nije bila opcija sobzirom na autobus u drugoj traci. srcha od njegove zadnje shoferke mi se zavukla u usta - praveci mi 7 kopci, te sad na jakom svetlu licim na dzokera iz betmena. opravdanjje je bilo, sobzirom da je stao na stanici, gde su zabranjeno parkiranje i zaustavljanje - da oce da kupi pljuge, pa se setio u sekundi. sudija za prekrsaje je dao i meni i njemu po 4000 din da platimo, bez uzajamne nadoknade stete, jer smo oboje napravili prekrsaj - on zaustavljanje, a ja "odstojanje". 2009 - vozim motor, i sasvim normalno, sa ~45 na sat prolazim raskrsnicom sa mojom prednoscu. dijabola sa novom pezo 308, iz suprotnog smera ulece u krivinu, gde ja vidim bukvalno Reaper-a na haubi, kako zamashe kosom, da mi odrobi glavu. dzaba prednost, dzaba jak far na mom motoru - on chovek negde zuri. skachem sa motora, pritom imam impuls brzine od 45 u trenutku i letim, bukvalno. motor pada pod branik, on ga tera josh nekih 30 metara. ja se dochekam, u parkour stilu, sam sebe odushevim u tom nekom "bullet time-u", kako sam se docekao i napravio kolut, ali avaj - nije ljudsko telo izdrzljivo toliko - ode fibula, i cevanica tugedr. gips 2 meseca. najgrdja stvar - kazem ja njemu - nemoj pandure, video sam da je coveku krivo. resicemo. prodje mesec dana, on dolazi, ja u gipsu - daje mi covek 200 evra!!! i ide kuci, ja mu vicem, da cu mu je*ati mater kad tad. jok - okrene se covek i ode. sva sreca pa ga nisam vise video, zvali smo ga vise puta ja i brat, iskljucio je mobilni. za pishljivih 200 evra, on je promenio broj, pritom je tada vozio nov salonski 208. i tako - odustao sam. zbog beogradskih rupa koje neko izgleda ide i sadi po asfaltu, i bahatih vozaca, ja od sad sedam na motor samo kad je situacija zivota i smrti. te mi je is svega toga ostalo - Kaciga, koju sam platio 150 evra, i prsluk. u slucaju da ja ne mogu da se oglasim - izvinjavam se. u pravilima nisam video uslove za oglasavanje, ukoliko ih neispunjavam - izvinjavam se ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 23, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 2009 - vozim motor, i sasvim normalno, sa ~45 na sat prolazim raskrsnicom sa mojom prednoscu Trebalo je pre da dođeš na ovaj forum, a onda bi saznao da motociklista koristi prednost tako što uspori ili skroz stane ne bi li propustio indijanca koji nema prednost ;D Dobrodošao na forum i razmisli još jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 113 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! . Posto sam procitao ovaj tvoj tekst uvideo sam da nisi imao srece na motoru ,sto ne znaci da treba da prestanes da vozis . . Kako kaze kolega iz prethodnog posta razmisli jos malo. . Pa nece valjda toliko da te tera maler...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igoritza 11 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2009 - vozim motor, i sasvim normalno, sa ~45 na sat prolazim raskrsnicom sa mojom prednoscu Trebalo je pre da dođeš na ovaj forum, a onda bi saznao da motociklista koristi prednost tako što uspori ili skroz stane ne bi li propustio indijanca koji nema prednost ;D Dobrodošao na forum i razmisli još jednom hocu,sad sam procitao dosta tema, razmishljam se da uzmem i enduro, pa da ga teram po njivama, gge nema indijanaca, osim mozda nekog sa traktorom ;D kacigu cu u svakom slucaju da prodam, jer mi full face ne odgovara, gusim se, i imam trip da mi je vidno polje smanjeno, a vala i prsluk, jer ne planiram vise da jurim motorom preko 120 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Dešava se izbegavaj grad malo pogotovu Beograd. Tamo nam jednostavno statistika nije naklonjena. Jedino kad baš mora. Možeš lepo da se navozaš po Srbiji i doživiš 10 puta manje neprilika nego za jedan put na posao u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ne prodavati opremu, dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan covek sa kucom od 300 kvadrata u one room fazonu moze ovako nesto da izvede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igoritza 11 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan covek sa kucom od 300 kvadrata u one room fazonu moze ovako nesto da izvede hahah, uhodis me covece po netu hvala na dobrodoslici ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LaGruj 0 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao,na forumu ima puno iskusnijih kolega sa kojima ces moci da se konsultujes po pitanju mnogih stvari.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...