Jump to content

Moto Zajednica

Velika brzina+lose gume ?!

Recommended Posts

• U prolazu, 18 postova

Igrom slucaja sam juce isao po neki deo za motor kod drugara i primetim nesto cudno na putu tik ispred batajnickog aerodroma,usporim,pogledam par delova na zemlji i pokosene trave na drumu,parkirana dva motora pored i dvoje,troje likova...stanem,izadjem iz auta i imam sta da vidim ! Decko lezi u kanalu i ne mice,drugar ga drzi i zove hitnu pomoc,daje znake zivota ali je u nesvesti,bez kacige (spala je prilikom pada). Motor ( yamaha R1 ) se nalazio na drugoj strani puta takodje u kanalu,pogledam kad ono motor razvaljen a gume sacuvaj boze koliko su lose ! Sacekao sam da dodje hitna u slucaju da nesto mogu da pomognem,nekako smo ga stavili na nosila i pritom je dosao koliko toliko svesti od bolova koje je imao od preloma ( koliko sam mogao da primetim obe noge i leve ruke ) Koliko sam cuo od njegovih drugara brzo je uleteo u krivinu i verovatno mu je tad proklizao motor zbog kako ja mislim losih guma,decko se zove Milan iz Batajnice je i zivi i radi u Svedskoj. Ne znam dalje sta se izdesavalo jer su ga odvezli u urgentni ali nadam se da ce sve biti ok i da ce se brzo oporaviti ! Ako neko ima vise informacija o decku mogao bi da napise u kakvom je stanju.

Sve u svemu ja sam bio u soku jer takodje sedam na motor i to se desilo mozda minut pre nego sto sam naisao,jednostavno sam se zaledio al mi je bilo dosta lakse kad sam primetio da daje znake zivota.

Pouka ! Motor mora biti u top stanju i naravno prilagodjena brzina !!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1193 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Nadam se brzom oporavku i sporijoj vožnji u buduænosti. Nadam se d amu kaciga nije spala sa lakta pri padu, i shvatite da jedan kamen pored puta može da vas košta života, da ne pominjem vozilo iz suprotnog smera ili drvo.. bandera... Usporite.

najzli

• Svrati ponekad, 117 postova

Kad citam ovo nekako mi lakse pada sto sam Radulovicu dao i crkveno i mrtveno za nove gume, 13.124 eeee 13.124 ! trinaestHILJADA stodvaes'cetr'! dinara zadnja, kuku meni :shock:...

Nadam se da ce se momci oporaviti sto pre bez posledica...

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: BMW K 1600 GT
Sta da ti kazem da si ne daj boze.....pao...zhvatio bi koliko je guma jeftina.

:thumbs_up:

I ne kaže se džabe "guma glavu èuva"!!!

P.S. Al to naravno ne znaèi da ne treba nositi kacigu da ne bi bilo :nosila:

Milanu želim brz oporavak.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja