draza 548 Napisano Decembar 20, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav !!! Naiso je kupac koji nema dovoljno para i hoce motor bez opreme . Tako je oprema na prodaju pa koga zanima ponude na pp ili ovde . Znaci ko sta hoce nek ponudi a znacu tek za jedno 3 ili 4 dana kad i kako moze da se dobije oprema . Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan E da jos nesto . Dok cekam kupca da skupi novac cena je kao i za njega 3600 bez opreme . Pa ko dodje pre njemu motor . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 22, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me druze top case poslao sam ti pp,nista ne kazes Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio sam na pp za kofer . Sto se tice motora jos je aktuelo i da napomenem jos jednu stvar koja dolazi u obzir . Znaci moze zamena za bolju ( profesionalnu ) masinu za pranje auta i doplata . U takvom slucaju motor bi iso sa svom opremom . Zamena jos za : automobil,dzip,kombi..... Sto se tice motora za manji motor tipa ktm,drz,xtx,xtr......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Drazo, koliko cenis top case sa naslonom i plocom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moracemo malo da sacekamo sa skidanjem opreme . Javio mi se kupac da ipak hoce da zadrzi svu opremu . Za mekoliko da na javljam svima sta i koliko kosta . Samo da covek prvo odluci sta ce da radi i da dodje po motor . Pozdrav i hvala na strpljenju !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi . Izdalo me strpljene da se zajebavam sa svakakvim budalama . Svari stoje ovako . Cena za kes bez opreme je 3500 evra Cena sa opremom je 4300 evra . To je realna i fixna cena . I jos jednom molim vas da me ne zovete ako niste ozbiljni . Ubi se objasnjavajuci i posle nista . Citajte redom oglas pa ko voli nek izvoli . Sto se tice zamene , dolazi u obzir ali realne sa vasom doooooobrom doplatom . Najvise odgovara neki stariji ktos ili enduro motor . Sve u svemu ponudite sta imate pa ce da vidimo . Pozdrav i hvala na razumevanju . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, bas te namucise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu i tvojih zemljaka prijatelju Znam da nigde nema novca i gledam svakome da izadjem u susret ali ne treba preterivati . Lepu u naslovu pise PRODAJEM a ne POKLANJAM . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mammo 20 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 24 postova Motocikl: XTZ 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko nece ovako lepo motorce . Da podsetim zamena za VFR 800 , naked , super motor , moze i neki r zgodan za prpravku u streetfighter itd itd itd ...... Jel te zanima RSV Mille 2000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi RSV . Nesto manje i za po grad . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yaris*Ts*Kg 1 Napisano Januar 7, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan imam ozbiljnu ponudu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sta imas ? . Moses i na pp . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal je ovo off, nisam cak ni potencijalni kupac ali ipak ajd... i ja video motor u Sokobanji avgusta meseca prosle godine i sta reci osim da su cice trazile da se slikaju pored njega mogu samo da kazem da fenomenalno izgleda. Srecno s prodajom-zamenom ili bilo kojim trange-frangetom koji napravis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze na lepim recime . Ima na motoru tu i tamo koja ogrebotina i sitnica da se sanira ali nista nije strasno . Za 3900 sa svom opremom ne moze da se nadje bolji motor ( mislim ovakav ) . Cena 3900 Samo kes dolazi u obzir . Ajde moze jos malo da se pogadjamo ali tu je . Pozdrav !!! 3900 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Djenerale. ti ga ne prodade? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam druze . Jos je kod mene . Vise me zamene ne interesuju jer su svi neozbiljni a mislim da je sa moje strane ovo realna i povoljna ponuda . Ako se ne proda ostace kod mene bar znam da je motor extra . Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan U sto bi ga menjao za neki KTM LC4 adventure . Pa 'ajde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ti znas da mi uvek mozemo da se dogovorimo . Ako si ozbiljan da nastavimo na pp . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne salim se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi javio se i kupac . Znaci oprema na prodaju . Nosac za givi top case Givi Maxia sa stop svetlom ( fabrickim ) i naslonom za suvozaca Bocni nosaci za kofere ( givi , kappa , motodetail i slicna kacenja ) Bocni koferi motodetail od 46 l Krash bar Leo vince topovi ( po mogucnosti dogovor ako neko ima fabricke pa ih trampimo uz doplatu ) E sad za cene nemam pojma tako da ponude moze na pp da ne trujemo ovde . Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E pa, nek je sa srecom, bilo je i vreme. Parice pametno da potrosis.... Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan E druze jos da ima parice lepo bi bilo . Sve je ovde kod nas u principu trange frange . Ali ipak hvala brzo ce da se potrose . E da da ne zurimo sa trosenjem para motor je jos kod mene ide tek za vikend . Da pljunem da ne ureknem . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan E pa neka je sa srecom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Napokon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...