matori351 314 Napisano Septembar 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja predstavim. Željko (54) pre par dana sam kupio svoj prvi ... hmmm ... ne motor nego skuter - Sprint Hawk 4t ... al' za mene ovo ide i brže nego što sam očekivao. Nadam se korisnim informacijama i lepom druženju. ---------------- Upravo svira: Smak - Biska 2 - live Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 314 Napisano Septembar 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan hvala na dobrodošlici ... želim ti da što pre nabaviš motor pa da se vozamo zajedno s posla ;D ---------------- Upravo svira: Ana popovic - Change my mind Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 22, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bog starac ( a ja kao nisam ) samo pažljivo jer ipak toshiba bez obzira na kubikažu. dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Septembar 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Zeljka.Brzina je relativna kategorija...Puno sigurnih kilometara ! Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 314 Napisano Septembar 24, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici. Moraću da sačekam zimu da malo više ovde pišem jer dok je lepo vreme ( a ovih par dana jeste ) ne silazim sa novog ljubimca a osmeh mi ne silazi sa lica. Koji sam moj čekao ovolike godine da mi je znati. Osećaj vožnje skuterom (motorom) je feeeenomenalan. ;D ---------------- Upravo svira: Django Reinhardt & Stephane Grappelli - I've Found a New Baby Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan gdje ti to nešto stalno svira, pa još stalno dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 314 Napisano Septembar 25, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan gdje ti to nešto stalno svira, pa još stalno dobro? svira na winamp-u pa se automatski prikači uz potpis ( sada ne jer na kućnoj mašini ne koristim glupi windows nego linux) ... a što se muzike tiče imam je onoooliko , naravno kao mp3 i uglavnom je to blues , neke fuzije ... ma svašta nešto jedino što nemam su folkeri i ovo novi 'narodnjaci' ( hint Bilju Krstić slušam a ove jece cece mece i sličnu gamad ne želim ni da vidim ). Ako ti nešto treba a ne znaš gde da nadješ (od muzike naravno) pitaj jer ako slučajno već nemam sigurno znam gde može da se nadje. ok ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Motor je motor,bitno je da ti imas ljubav prema njima,sa srecom da ga vozis i puno sigurnih kilometara ti zelim,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...