armin1 35 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan mk templars iz Labina Istra orgnizuje narednog vikenda moto skup, za one koji su zainteresovani da odu nek pogooglaju malo za vise informacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan ako bi ko isao imam jos dva mesta za sad u auto, cena za gorivo putarinu kad je podelimo na 4 iznosi oko 2 500 din. ako ima nekog ko je siguran da hoce nek mi se javi na 064 49 13 619 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan zadnji rok za prijavu je nocas posle ponoci posle koncerta gunsa. kretalo bi se iz bg sutra u dva. pa bi do tad trebali stici u bg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan na moto skup sa autom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Bolje i autom nego nikako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Bolje i autom nego nikako. Najjaci su oni sto idu autom a obuceni u moto jakne ili klubske prsluke. A neki i kacige ponesu. :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan ja imam 11 000 predjenih ove godine, a i motor sam otplacivao, a koliko ti imas nija i na koliku si najduzu turu mororom isao ja do umaga i domzala. i dfa sam otosao do labina poneo bih prsluk, a auto jos uvek sa kacigom ene vozim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NINJA73 4 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako bi ko isao imam jos dva mesta za sad u auto, cena za gorivo putarinu kad je podelimo na 4 iznosi oko 2 500 din. ako ima nekog ko je siguran da hoce nek mi se javi na 064 49 13 619 nisu bas svi na ovom forumu bajkeri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ja imam 11 000 predjenih ove godine, a i motor sam otplacivao, a koliko ti imas nija i na koliku si najduzu turu mororom isao ja do umaga i domzala. i dfa sam otosao do labina poneo bih prsluk, a auto jos uvek sa kacigom ene vozim. Motorom se vozam samo u precniku od 150 km a na dalje ture idem kolima. Nekako mi je prijatnije u kolima, ne kisnem, klima, muzika itd. Ali i dalje mislim da se moto oprema nosi na motoru a ne u kolima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan pa ja pozvah ljude koji bi hteli na put i da obidju neke nove predele. nisam ni pitao dal su bajkeri ili ne. zakljucavam temu jer je skup prosao a ja nisam otisao. to je ono sto mi9 smeta. a svi ostali kometari takvi su kavi su neka su, za nesto sluze.pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...