Ghost 0 Napisano April 28, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS F650 Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene malo da "kukam" Kao sto sam vas sve obavestio,zamenio sam moju Hondu XR-a za Apriliu Tuarega Wind isto od 125 kubika,96 god,u stvarno lepom i odrzavanom stanju E sad,motor sam "naucio" da vozim pre par meseci,profil zivota mi je otprilike off road,priroda skoro opsesija, i tako sam se i odlucio za Enduro varijantu,jer ipak na kraju zavrsim bar 70% vremena u gradu Zato sam se odlucio i za 125 k,da bih ipak malo mirnije naucio sta sme a sta ne sme sa masinom.Ipak,kada imas klince greske ne placas samo ti! Elem,jos jedan moj veliki problem predstavlja "visina" od celih 169 cm,i tezina od 60 kg.To mi je,bar po misljenju mnogih,znacajno smanjilo izbor bajka. Kada sam video Tuarega,pomislio sam da nema sanse da ga vozim,medjutim, tek kada sam seo provalio sam da mi je mnogo lakse da vladam sa njim nego sa Hondom. Posle jedno 15 min voznje(kosutnjak gore-dole,rakovicki,tesne ulice,velike uzbrdice-nizbrdice,30 km/h-110 km/h) sam ipak odlucio da ga uzmem jer me je bas odusevio sa mogucnostima,i mojim i njegovim,u tom rangu. I tu sad nastaje mali problem. Sutra treba da ga konacno preuzmem,a jedan deo mene se pita da ipak nije prevelik i pretezak za mene. S' obzirom da nemam nikakvog iskustva sem Honde,mnogo bi mi znacilo kada bi neki od vas sa mnogo vise znanja i iskustva mogli da mi pomognu oko moje nedoumice(i mozda malo obuce sa prakticnom voznjom po gradu i terenu)..ako je moja odluka o vrsti i modelu motora bila na mestu. Takodje i sve impresije onih koji su imali priliku da voze doticni model. Unapred zahvalan za svaku vrstu pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 28, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ti mora da se šališ... :roll: Što bi ti bio velik i glomazan, šta sutra kad sedneš na neki BMW bože zdravlja para i zdravlja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano April 29, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Sve je stvar navike, ja sam dva-tri dana vozio samo KLE 500 i juce se vrato na ovog mog kineza, auuu, koja razlika, kinez mi je sada premalen... Znaci stvar navike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan ma kupi shtikle :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost 0 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS F650 Twin Prijavi odgovor kao problematičan ma kupi shtikle :wink: ha,ha,ha ova je najbolja do sada..kada je mogao Bosko Buha,sto ne bi i ja Bravo majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da sam te juche video na koshutnjaku... tj video sam nekog tuarega.... samo vozi i vozi sve ostalo cce samo po sebi docci... vezzba je chudo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano April 29, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Komšo, svrni na Cerak da zajašiš Afriku, sve ostalo æe ti bude "mini". najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost 0 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS F650 Twin Prijavi odgovor kao problematičan Komšo' date=' svrni na Cerak da zajašiš Afriku, sve ostalo æe ti bude "mini". najzli[/quote'] Jes'..a ko ce da mi kupi dva para klompi,da bih bar nekako dohvatio zemlju Hvala majstore,kako sam lud mozda i prihvatim.Jedino sto to nije za zezanje..ipak je to tvoj zivotni san Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...