smladen85 2 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Motor povlacim iz prodaje i zakljucavam temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 20, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan nebih jos druze motor je prelep trenutno nista necu uzimat ;D cucemo se kad budem uzimao ako neprodas pozz i hvala ti na ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Druze ovo je bio moj motor nekada davno... Jeste pitanje glupo, ali da slucajno na njemu nisu plave kapice na ventilima od guma? Ako su kod tebe platicu ti ih to mi je poklon i uspomena od pokojnog drugara... :( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne bih rekao,mislim da sam ja drugi vlasnik imam slike od decka od kog sam je kupio?! Na prednjem nema kapicu,a na zadnjem ima crnu,obicnu,rado bih ti izasao u susret i poslao ti ih za dzabe,ali :'(. Evo i slika kakav je bio u originalu pa onda kada je prvi vlasnik ofarbao ;D Posto sam veliki maler,crko mi je alnaser,pa ce cena biti 1300e dok ne nadjem drugi,a prodajem ga jer sam ga malo prerasao (imam 24 god)pa bih pazario nesto vece...R,elem videcemo kada prodamo ovaj i koliki cemo budzet imati ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Septembar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, moze jedan mali OFF, ali i mali savet? Zaobidji Bandita od 400ccm ... Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi 1200 jevrica pada cena....Smeje mi se jedna HONDA cbr sa foruma,seo bih na nju pa da joj pokazem kako se ja smejem malo kada je uhvatim za usi i zavrnem joj gas ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 23, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi 1200 jevrica pada cena....Smeje mi se jedna HONDA cbr sa foruma,seo bih na nju pa da joj pokazem kako se ja smejem malo kada je uhvatim za usi i zavrnem joj gas ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...