Nemanja V.G. 0 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Veliko Gradiste Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 15h iz pravca S.Palanke prema Mihajlovcu zivot je izgubio decko po imenu GORAN, vozio je jamahu ja mislim r6 nisam siguran posto je bio u nekom zbunu pored puta. Inace decko ga je stiso malo bez kacige i opreme u bermudama i ispravio krivinu. To je ono sto sam saznao od milicije, stao sam da vidim da nije neko koga znam. Ako neko zna vise neka javi, ja decka ne poznajem. Saučešće porodici. Drugari gotova je sezona još desetak dana i odoše u garažu, nemojte sada da pravimo sranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 883 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 22, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Au strasno... stalno ista prica, bez opreme.. Saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan datum pogresan, jos uvek je septembar.. saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo Goran Paja Arsenijević iz Vlaškog Dola, 1970. Detalje ne znam. Nek mu je laka crna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...