ivanko 0 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sve sto mi je ostalo od prosle sezone! Prsluk kozni vel. XL--------- 40eura Kozna Torbica (nova)------35eura Jet kaciga vel S-------------15eura Ukras- stitnik za prednje krilo za crusere----- 35eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanko 0 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan i jos... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan za koju gradju otprilike odgovara taj prsluk? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanko 0 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 85 -90kg, bez velikog stomaka,visina moze bilo koja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Septembar 18, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga za koji obim glave je,godiste i koliko je nosena.Moze odgovor na 064/856-3456 posto se necu ni danas ni sutra kaciti na net. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanko 0 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je za obim glave 52-54,ja sam je dobio na poklon pa zato neznam koliko je stara,ali je dobro ocuvana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanko 0 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan stitnik za prednje krilo prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanko 0 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodato sve osim kozne torbice.torbica nova cena 30 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...