Jump to content

Moto Zajednica

NS - audi 80 vs. sivi skuter/slicno

Recommended Posts

• ● Поп ●, 49 postova
  • Motocikl: Diavel

Juce je u NS bio neki udes, raskrsnica futoske i brace ribnikar kod kasarne valjda, auto (audi 80) pokupio(valjda) neki sivi motor/skuter... E sad, ko je koga i kako, ne znam, nisam prisustvovao ali eto cisto da se zna....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 622 postova
  • Motocikl: SV 650

Ja sam video iz busa, kad je vec skuter lezao na zemlji. Bio je beli skuter, cini mi se Free. Koliko sam uspeo da vidim, nije bila velika steta, tj. nije bio jak udarac. Vozace nisam video, ali moguce je da su stajali na trotoaru. Verujem da je proslo bez nekih ozbiljnih posledica. Skuter je lezao na zemlji i radio mu je levi zmigavac. Pretpostavljam da je skretao levo, pa da ga je bocno udario audi, mada ne mogu biti siguran.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Naisao sam nekih desetak minuta posle udesa. Hitna pomoc je vec bila stigla, milicija jos ne.  Vozac skutera je dobro i na svojim nogama, samo su mu uvili zglob desne ruke i malo je odrao desnu podlakticu jer je bio u majici. Po recima prisutnih, on je kriv za nezgodu. Na svu srecu bez tezih povreda kolko sam mogao da vidim .

316t4r5.jpg

2rhs1ts.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja