K_A_W_A 946 Napisano April 27, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Juce me iz markosa posalju tamo da balansiram gumu, prednju (kupio sam novu). Sve su sami skinuli, izbalansirali, vratili na mesto i pitali me jel mi puno 800 din? To je sve trajalo 15-20 min. Ja se nasmejem i dam im crvenu, a za kusur da popiju piwo. Stvarno im svaka cast. Imaju jako puno posla. Kako sam usao i dvoriste, odmah su me primili. Svakom preporucujem ovo mesto. Nalazi se na uglu ulice Cara Dusana i ulice Miše Dimitrijevica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 27, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako su pametni tako ce da rade stalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Maj 21, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan 021/6369527 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 23, 2015 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su vam iskustva poslednjih godina sa Kedijem? Nije bilo postova u ovoj temi već 8 godina! Napravio sam dogovor sa njima da svi koji kupe gume kod mene u radnji dobiju 10% popusta na ove cene: Skidanje točka i montaža: 500,00 RSD Demontaža i montaža gume: 300,00 RDS Balansiranje: 500,00 RSD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1879 Napisano April 23, 2015 Drug član, 2866 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dok su radili oni koji voze motore bilo dobro momci pazili na felne trudili se ,sad??? Ja koristim usluge Žare vulkanizer Temerinska preko mosta sa desne strane.Gazda vozi motor radnici kvalifikovani i znaju da rade... Cena svuda je to isto ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 23, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su skoro u KEDI-ju krplili gumu na KTM-u, ok su i dalje...preporučujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 23, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva sa servisom ali su vrlo profesionalni sto se tice prodaje auto guma.Vec nekoliko kompleta guma pazarim kod Kedija i nastavicu dok je profesionalnost i cena na prvom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 23, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Odneo tocak sa pokupljenim ekserom, unutrasnja nije mogla da se lepi, doneo drugu unutrasnju, pokusali da mi naplate zamenu ventila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Jul 18, 2016 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Odlazio sam u KEDI vulkanizersku radnju neznam koliko puta u periodu reda desetine godina. Nikad nikakav problem nisam imao ni sa auto ni moto gumama koje sam donosio. U proteklih par godina nosim samo moto tockove-gume i samo mogu reci da su bolje odradili posao uz pristojnu cenu od ostalih (a bio sam i kod drugih). Zadnja 2-3 odlaska morao sam biciklom da odnesem, ma trudili su se da guma i felna ostanu ciste da se ja nebih isprljao dok verglam bajs! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KnezRu 39 Napisano Jun 12, 2018 U prolazu, 17 postova Lokacija: Shenzhen, China Prijavi odgovor kao problematičan Samo jednom sam odlazio kod njih i to ove godine, radili smo skidanje točkova i montažu, demontiranje i montiranje guma i balansiranje. Nisu mi naduvali prednju gumu, toliko o odgovornosti i profesionalizmu. Razumem ja da imaju posla i gužvu i sve, ali ne razumem da gumu mogu da naduvaju polovično, a gde je tu balansiranje tek da ne govorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...