Najzli 158 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kamere na Brankovom mostu su uključene i funkcionalne. Izbegavajte žutu traku kada ste kolima. najzli 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan procitao sam u novinama pre 15-ak dana, da su kamere ukljucene i da rade bezveze(kao da se dokaze da su tacne i da mogu da se koriste kao dokaz), a da ih sad preuzima saobracajna policija na testiranje, kao samo ce gledati, pa ce onda odluciti da li ce da kupe. za to vreme testiranja koliko sam shvatio nece slati cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6060 Napisano Novembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kamere na Brankovom mostu su uključene i funkcionalne. Izbegavajte žutu traku kada ste kolima. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Novembar 10, 2010 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek teram žutom pogotovu kad kolona stoji a i ide polako. Ne "podnosim" izduvne gasove, tj onesvestiću se, plašim se da vozim u koloni, slabo vozim tj, bezbedniji sam u žutoj, manje zagađujem okolinu, ne pravim gužvu, ne nerviram vozače automobila...Spustim vizir i sunčane naočare tako da sam na eventalnoj slici jako fotogeničan, ni rođena majka me ne bi poznala već bi ona mislila da je neko drugi. Sad ozbiljno. Svuda u normalnom svetu je motorciklu dozvoljeno da ide žutom jer ne ugrožava ni jedan od razloga za njeno uspostavljanje plus ima niz prednosti koje su već iznete. Bolje da u Beogradu bude 17 k dvotočkaša, ako se ne varam brojci, nego isto toliko automobila. Jedini razlog je slovo na papiru al me ne bi čudilo da ga i primene mada redovno na Slaviju ulazim u tramvajskoj baštici i uopšte Policajci ne reaguju. Izgleda da je to ono naše, može prećutno al vas uvek imamo u šaci i možemo da Vas naučimo pameti uvek. Bilo bi odlično da pokrenemo kampanju za legalizaciju kretanja žutom kao i da tražimo dve zaustavne linije na raskrsnicama kako je praksa opet u većini zemalja sa moto tradicijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 12, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek teram žutom pogotovu kad kolona stoji a i ide polako. Ne "podnosim" izduvne gasove, tj onesvestiću se, plašim se da vozim u koloni, slabo vozim tj, bezbedniji sam u žutoj, manje zagađujem okolinu, ne pravim gužvu, ne nerviram vozače automobila...Spustim vizir i sunčane naočare tako da sam na eventalnoj slici jako fotogeničan, ni rođena majka me ne bi poznala već bi ona mislila da je neko drugi. Sad ozbiljno. Svuda u normalnom svetu je motorciklu dozvoljeno da ide žutom jer ne ugrožava ni jedan od razloga za njeno uspostavljanje plus ima niz prednosti koje su već iznete. Bolje da u Beogradu bude 17 k dvotočkaša, ako se ne varam brojci, nego isto toliko automobila. Jedini razlog je slovo na papiru al me ne bi čudilo da ga i primene mada redovno na Slaviju ulazim u tramvajskoj baštici i uopšte Policajci ne reaguju. Izgleda da je to ono naše, može prećutno al vas uvek imamo u šaci i možemo da Vas naučimo pameti uvek. Bilo bi odlično da pokrenemo kampanju za legalizaciju kretanja žutom kao i da tražimo dve zaustavne linije na raskrsnicama kako je praksa opet u većini zemalja sa moto tradicijom. Murija je zaista neverovatno, čak fantastično tolerantna prema motoristima ... Vala i treba, kad je svaka bezazlena vožnjica gradom hod ispod jbne giljotine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...