Aki 86 Napisano April 27, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde iskusni vozaci, ko sme da stavi ovu raketu izmedju nogu i da odvali gas do pola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 27, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ko god, zapravo jako stabilan na nabijanje gasa i nema shanse da se digne na zadnji, ne vidim nishta cudno, dodge se pravi vazan, big bad pure american style Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 27, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dodge Tomahawk,V10 masina,cini mi se 8000ccm,mrzi me da trazim na netu sada =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 27, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sve što ikada može lièiti i podseæati na motocikl NIJE ugradjeno u ovaj KRŠ :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano April 27, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan To uoste nije motorcikl nego motor od vipera sa 4 naglavljena tochka. 4 tochka...dakle auto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 27, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan kako to rece jedan novinar u svom zanosu: ,,stvarcica kojom Dodge i cijela grupacija pokazuje tehnicku superiornost... niko se do sada nije prijavio da testira Tomahawk do krajnjih mogucnosti...'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jes djavola prijavila se gomila fanatika siguran sam Evo ja se prijavljujem ako niko ne ote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Jes',josh kad bih wideo sliku. . . (ne widi se kod mene slika,nego onaj "x" ) Ali chim sam prochitao o chemu e radi (mashina od Vipera,4 tochka. . .) znam o chemu se radi- opet tipichno americhko iziwljawanje. . . :roll: Again :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...