mrxfon 1495 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Piaggio Liberty. Godiste: 2000. Zapremina: 124ccm Snaga: 7.3kw Registrovan za 2 osobe. Ja sam vlasnik skutera, ok je ocuvan, decko koji je bio prethodni vlasnik je proklizao i ima malo ogrebotina ali nije toliko strasno (vide se na slikama). Skter je u generalno dobrom stanju. Treba zameniti zadnje plocice (paknove), i nabaviti onu crvenu plastiku za stop svetlo. Signalizacija kompletno radi, motor ide odlicno i koliko sam primetio ne trosi ulje. Sto se tice potrosnje, ukoliko se vozi do 60kmh veoma je mali potrosac. Mislim da je maximalna brzina negde oko 100-110kmh. Razlog prodaje je taj sto nisam u mogucnosti da registrujem auto, yamahu i skuer pa jedno mora da ode. Cena je: 480e fixno. Sve informacije na 065-599-9950 ili na PM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 13, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mu fali kurbla? U kakvom stanju su bregasta, lanac bregaste i kraike? Jel si zainteresovan za zamenu za 50ccm ? Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ga uzeo nije bila kurbla. Nisam otvarao agregat ali dobro vuce i nista ne tandrce u agregatu. Ne bih menjao za 50ccm, ipak mi je to malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoranrt 0 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: svilajnac Motocikl: BMW R80RT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je registrovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vožen na stazi i u crveno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan A da, vaznu stvar sam zaboravio. Nije registrovan. Nije ovo za stazu, imam ja konja za stazu :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 13, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Steta. Sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da je registrovan ne bi ga prodavao jos :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 14, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan A turpija vecno registrovana+nije bas slabija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan A turpija vecno registrovana+nije bas slabija Imao sam Free-ja do pre 2 meseca pa sam ga prodao jer mi ne odgovara njegova velicina, ne mogu dvoje normalno da sednu na njega i uvek mi zafali snage. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 14, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Serija jeste slaba ali rezona cilindar blokovi radilica karb i prenos dosta znace. A za voznju u dvoje jeste cim ali tu distancer amorta i fuzasteri za suvozaca vade stvar. Videces sve uskoro kada mi stigne top sa utisavanja i mhr plocice pa okacim slike. Jos jednom sretno sa prodajom, cena je skroz korektna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan A turpija vecno registrovana+nije bas slabija potrošnja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 15, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Kombinovana potrosnja oko 4.5l (iskreno jedina mana). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...