tdm_fan 0 Napisano April 26, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim èlanovima foruma, S obzirom da u Sarajevu odakle sam, nisam uspio naæi nikoga da kvalitetnog i ozbiljnog da servisira Yamahine motore odluèio sam se da to negdje drugo uradim. Taènije reèeno trebao bih preštelovati ventile i eventualno uštimati karburaciju na Yamahinom TDMu. Na preporuku èovjeka iz Tuzle koji je zastupnik Kawe, reèeno mi je da ima jedan jako kvalitetan servis u Bijeljini koji je autorizovan servis za Kawe i Yamahe. Molio bih one koji imaju iskustva sa servisima motora u Bijeljini da mi to samo ukratko potvrde i/ili daju eventulano neki savjet. Hvala unaprijed Srdaèan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano April 26, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim èlanovima foruma' date=' S obzirom da u Sarajevu odakle sam, nisam uspio naæi nikoga da kvalitetnog i ozbiljnog da servisira Yamahine motore odluèio sam se da to negdje drugo uradim. Taènije reèeno trebao bih preštelovati ventile i eventualno uštimati karburaciju na Yamahinom TDMu. Na preporuku èovjeka iz Tuzle koji je zastupnik Kawe, reèeno mi je da ima jedan jako kvalitetan servis u Bijeljini koji je autorizovan servis za Kawe i Yamahe. Molio bih one koji imaju iskustva sa servisima motora u Bijeljini da mi to samo ukratko potvrde i/ili daju eventulano neki savjet. Hvala unaprijed Srdaèan pozdrav [/quote'] Da upravu je covjek ima lik zove se Darko ovlasteni je serviser za Yamahu i Kavu ja sam jedno vrijeme vozijo tdm i on je odrzvao a i sve moje motore on odrzava evo ti broj njegovog mobilnoga pa mu se javi i zakazi termin 065-908-659. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm_fan 0 Napisano April 26, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan E Cigo hvala ti na brzom odgovoru !!! (S obzirom da mi valja klapiti iz Sarajeva prema Bijeljini mada mi to ne predstavlja problem èak šta više) imaš li odprilike predstavu koliko bi to štelovanje vremenski moglo trajati ? LP !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1205 Napisano April 27, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Covek je extra majstor.preporucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1974 Napisano April 27, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan maš li odprilike predstavu koliko bi to štelovanje vremenski moglo trajati ? Poprilièno :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Darko je odlièan majstor ( u stvari inženjer mašinstva ),pekao je zanat ko Stankare,malo ganjao trke,gitaru....Izuzetno je pedantan,radi sporo ,ali temeljito,moraš da se najaviš i za sitnicu,a za servis OBAVEZNO,ali ne zovi ga nedjeljom ili van radnog vremena.Posjeduje obimnu literaturu,prati seminare,a postao je pravi ekspert za sportske mašine novije generacije,gdje bi trebalo malo zaviritu u kompjuter,itd...Posjeduje setifikat i ovlašteni je serviser za Yamahu,a uskoro i za Kawu.Teško je samo ugovoriti termin i uloviti ga slobodnog,ali kada poèen da radi...riješio si problem. Preporuèujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1205 Napisano April 27, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolje i sacekati malo nego da ti neko ubogalji makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 17 Napisano Jun 3 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Novi sam ovde na ovim stranama foruma Vidim da ovde u ovim komentarima pominjete nekog majstora Darka iz Bijeljine Kazete da je sto se tice posla i mehanike dobar i veoma pedantat u radu Pa me zanima vase misljenje oko toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 837 Napisano Jun 3 Zainteresovan, 790 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Darko mi je nekad popravljao Fejzera. On profesionalan i precizan, ja zadovoljan. Predložio bih ti da se čuješ sa majstorom iz Broda, Veljkom. On je član ovog foruma, nik mu je @twintower. Pošalji mu PP i vidi može li ti on riješiti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 17 Napisano Jun 3 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nevaram Veljko popravlja velike motore A ja vozim maxi skuter honda sw t 400 A za Darka sam cuo kazu da je bas bas dobar kazu da je bolji od onih majstora kod uglje u yamahi sto rade kazu da je temeljitiji od njih i pedantniji a najbitnije od svega ima dobro znanje sa majstorske strane. On se u BN negdje nalazi blizi trznog centra Robot Promenio Jun 3 član Skops Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twintower 212 Napisano Jun 4 Svrati ponekad, 81 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan Karburatore ja mogu riješiti, to često radim. Trebao bi mi ostaviti motor na dan da ih nakon tretmana fino podesim prema mašini. Što se tiče podešavanja ventila tu mi je malo problem pošto nemam baš svih dimenzija pločica na stanju pa te ne bih ni zadrzavao sa tim. Opet vidi sa Darkom, ako možeš sve rješiti na jednom mjestu to je dobitna kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...