Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 19, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je što je nakon ovakvog tuluma Miloš prošo živ i zdrav skroz i to je jedino stvarno bitno. Kao i svako od nas, ili bar velika većina, platio je svoju školu i to jako jeftino. Pošto sam slab na stare klasične lepotane, baš mi je krivo zbog bembare jer znam šta vlasniku znači osećaj da mu je kljuse staro 30 i kusur godina u tip top stanju. To je poseban osećaj koji verujem da ne mogu da razumeju baš svi vozači r-ova i njima slični, posebno ne onaj dasa koji je zaključio da su taj motor vozili Otpisani. Želim mu od srca da i njegov R doživi te godine na točku, ali sumnjam nešto. I još nešto: Uopšte ne razumem ljude koji za bilo šta što se ovde desilo krive Uff-a. Jedina krivica je Miloševa. Hteo je da se poigra i da ispita svoje granice, nisu ga ničim na to gonili ni Uff ni bilo ko drugi iz ekipe. Kakve veze s tim imaju šuplji auspusi iza i bilo šta drugo? Siguran sam da i Miloš tako misli i siguran sam da mu ne bi ni na pamet palo da kasnije zbog ovoga nabija Uff-u bilo kakvu krivicu. Škola je plaćena, svi živi i zdravi, rolamo dalje! U potpunosti se slazem! Bravo kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 20, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Miloš je lafčina i ne krivi naravno nikoga. Sve je dobro kad se dobro završi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Milos mi je dao vizit kartu Radi dubinsko pranje vozila i to samo za 30eur Eto mogli bi svi da oteramo auto na pranje pa da mu pomognemo da skupi za popravku ljubimca Njegov telefon je 060.450.83.09 Jes da je ovo mozda reklama ali mislim da je iz opravdanih razloga pa da ne mora da se brise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo pedantno to radi..gledao sam da mu ljudi ostavljaju vozila od 100.000 evara i da su zadovoljni uslugom u potunosti.. Meni kad je odradio mazgu..izgledala je 10 god mladje.. inace mislim da je takvo pranje oko 5 crvenih u drugim perionicama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ZA. Zovem Miloša za moju Alfu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 108 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Ja podrzavam Uff - a! Svako ima pravo da vozi kako hoce i ume i mislim da su glupi komentari tipa "vozio je (zalepio se) iz mene (bilo koga) sa SM-om sa dva otvorena Akrapa i onda sam morao da bezim i da jurim!" Meni se desavalo da me sustignu kolege koje su brze od mene, ja se tada lepo pomerim, pustim ih da prodju i nastavim da vozim po svom. Uff samo napred, SM je i napravljen da se vozi, a ne da sluzi za ukras! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slicnih situacija završivši kao bemvejaš, i razumem ga u potpunosti sto je hteo da isprati tempo voznje koji je za njega bioo prebrz. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...