DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem urednistvu da obavezno u skorije vreme napravi jedan "komplex"an podforum na ovom sajtu :D :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 14, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zao mi je sto je covek pao, ali sam je kriv... 2.DRAGO MI JE DA JE DOBRO! 3.Dzigi, o cemu ti pricas?? Sam si pricao kako deres Rve po miseluku, samo ne znam koje i ko ih vozi(mozda se igraju neka deca od 12 godina), i da je neko pao na dom "dranju" jel bi ti bio kriv? Mislim... 4. Uff, pisem peticiju da ti javno zabrane da vozis motor, jer teras ljude na pogibiju(verovatno nosis pistolj pa se plase), ti ljudi verovatno nemaju mozak pa ne razmisljaju, i sama im ruka od straha udara po gasu...!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Uff, stvarno si zao... ;D ;D ;D Necu vise sa tobom da se druzim, i samo jos jednom da te vidim na Avali prijavicu te, ili cu te vezati za drvo u sumi i maltretirati svo dok mi NE POKLONIS KLJUNASA!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ufff kako se zove Robinov najbolji drug? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta je misa uradio od drveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan ...jadan BMW...Jadno DRVO!!! Ono se jedino nije trkalo i ku..cilo! Svako od nas ima mozak. Sta cemo raditi i kako se poneti samo je na nama samima, pa shodno tome cemo da snosimo posledice ili beneficije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Inace trkaju se "momci" vec 15 godina a na ducatiu gume mekane ko sise u masne devojke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Uff je jedna zena i nema srce! Nije ni bio u vojsku i nema i nije ga zao, nema milos’ i sta mu j*b*m… )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan -Drago mi je da je moj prijatelj Misa DOBRO prosao,kao i vise puta do sada.-Isli smo zajedno 04.9. za Vrsac na BMW moto-skup.-MIsa je dobar drug, i dobar covek,NE DIRAJTE ga, svakom od nas se TO moze dogoditi, pozdrav ! - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A evo sta je Misa bmw-om iskopao iz zemlje dok je ronio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo nek je sa Misom sve OK! Beku ce da sredi. Nego, sto se ne poteraste sa nekim K1200S, recimo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo nek je sa Misom sve OK! Beku ce da sredi. Nego, sto se ne poteraste sa nekim K1200S, recimo ? [/quote ] ili R 1200 GS ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 15, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ovog ne mogu da stignu a kamoli novijeg K-a. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne teram se ja ni sa kim vozim svoju voznju pa sigurno preteknem i po koji K1200S ali ni ne primetim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Da,da, narocito u levim krivinama iza Avale ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 15, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ne teram se ja ni sa kim vozim svoju voznju To od kad sam te ja odrao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 15, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan nema sta da se probamo 610 ima manje snage ogibljenje je losije kocnice su losije uostalom kosta 30% manje pa ti je valjda sve jasno Nije do motora vec do vozaca! brzi, pozdravio te bivshi vlasnik crnog xtx-a... znash onaj, sporiji od tvog motora a vi svi, kompleksashi i gradski trkachi, idite na stazu pa se takmichite tamo... pochecu jebeni auto put da korsitim do mladenovca kad krenem da se vozim ka dole samo da se ne bih shtrecao po avali vishe... mada na stazi mozhe lako da se proveri ko je brzhi jer su kontrolisani uslovi.. kapiram da je to razlog zashto je svi izbegavate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Alo smaraci procitajte naziv teme aj svi u temu za adu huju pa tamo pricajte ko je koga odarao i ko se na to lozi neka ide na prave trke mozda i pobedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan mozda je izbegavaju zato sto je to zapravo staza za karting? a i prashnajv je prilaz... isprlja se motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ;D i ima krivinaaaa :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 15, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam temu, i nigde nisam video da je uff kriv Jbg, i ja da sam cuo KTMa sa akrapima, i ja bi poterao maksimalu pa sta bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam temu, i nigde nisam video da je uff kriv Jbg, i ja da sam cuo KTMa sa akrapima, i ja bi poterao maksimalu pa sta bude misliš šta bude ili hrast ili orah ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 16, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam temu, i nigde nisam video da je uff kriv Jbg, i ja da sam cuo KTMa sa akrapima, i ja bi poterao maksimalu pa sta bude misliš šta bude ili hrast ili orah ;D Da je nesto mekse ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan onda neko zbunje ili camovina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne teram se ja ni sa kim vozim svoju voznju pa sigurno preteknem i po koji K1200S ali ni ne primetim ;D ma samo deri svoju vožnju pa ko voli neka izvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 19, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je što je nakon ovakvog tuluma Miloš prošo živ i zdrav skroz i to je jedino stvarno bitno. Kao i svako od nas, ili bar velika većina, platio je svoju školu i to jako jeftino. Pošto sam slab na stare klasične lepotane, baš mi je krivo zbog bembare jer znam šta vlasniku znači osećaj da mu je kljuse staro 30 i kusur godina u tip top stanju. To je poseban osećaj koji verujem da ne mogu da razumeju baš svi vozači r-ova i njima slični, posebno ne onaj dasa koji je zaključio da su taj motor vozili Otpisani. Želim mu od srca da i njegov R doživi te godine na točku, ali sumnjam nešto. I još nešto: Uopšte ne razumem ljude koji za bilo šta što se ovde desilo krive Uff-a. Jedina krivica je Miloševa. Hteo je da se poigra i da ispita svoje granice, nisu ga ničim na to gonili ni Uff ni bilo ko drugi iz ekipe. Kakve veze s tim imaju šuplji auspusi iza i bilo šta drugo? Siguran sam da i Miloš tako misli i siguran sam da mu ne bi ni na pamet palo da kasnije zbog ovoga nabija Uff-u bilo kakvu krivicu. Škola je plaćena, svi živi i zdravi, rolamo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...