Poly 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je sto se rastajemo ali posto sam postao ponosni vlasnik kamile koju zelim vec mnogo vremena moram ovo da uradim http://www.polovniautomobili.com/oglas648969/honda_dominator_nx500_sm/ svi detalji na ovom linku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13649 Napisano Septembar 12, 2010 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od lepsih koje sam video. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Koliko KG je tezak i koja je visina sedista? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican za pocetnike,bio je moj godinu dana..jeste da sam presao na cetiri cilindra i da sam nabacio stomak preko rezervoara,ali prva ljubav zaborava nema.Domindzos je kao Jabuka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Poly 0 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za visinu ne znam a tezina mu je oko 180kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Octobar 30, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sanjam o njemu Poli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...