mohikanac 1209 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Imam nekih delova od t12,i samo ih premestam sa jednog mesta na drugo tj.nesluze mi nicemu. Imam komplet masinu(komplet sa paljenjem,karburatorom,i jos 2 rezervna dobra cilindra sa klipom),masina je uradjena i nije ni montirana na motor,mislio nekad da pravim karting pa odustao. Od ostalih delova imam,prednju viljusku,zadnje amortizere,rezervoar,bocne limene bisagice,vise pari rucica kocnica,gasa,kvacila,prednji tocak od apena sa novom gumom 17,i nekoliko bandasa od t 12,mislim da su 18. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan mogu da se prijavim za bocne bisage! koja cena? ima i ja jednog,bez papira! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan meni treba karburator (ako je originalni od T12) Imas li neki posebno na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan meni treba karburator (ako je originalni od T12) Imas li neki posebno na prodaju Ne bi da rasturam masinu,najvise bi voleo da je dam u kompletu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1081 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena masine (imam nekog dugara trazi neki takav motor pravi neku budzevinu) ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Masina komplet sredjena,sa sve karbom i paljenjem,samo treba da se zameni plovak jer je propao od stajanja(tj nije ni vozen,jer je masina uradjena i stojala u radionici),i da se montira na nesto i da se vozi + svi ostali delovi 40 evra,mislim da to nije mnogo. Ako ne prodam,ima li neko ram povoljno(posto mi samo on fali) da sklapam makinu za sebe . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ima kod mene,sve komplet! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moze i kompenzacija,svi delovi za stene nemackog lovnog terijera,ili pita ;D. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji br.tel. i zakljucaj temu :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...