mitri 1847 Napisano Septembar 25, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Po meni jedini noviji interesantan motor iz ove price. Da , jedini ... ali ne zadugo : http://www.triumphadventure.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 25, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 798cm3, 2 redna cilindra, 63kw(85ks) pri 7500 o/min, 83Nm pri 5750 o/min, max. brzina preko 200, 0-100 4.1s, pros. potrosnja 5l, 207kg sa svim tecnostima "road ready"... SAVRSENSTVO na 2 tocka, BMW F800GS! Ево човека који размишља главом Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je odlican motor. Po meni jedini noviji interesantan motor iz ove price. Vala jeste. Slažem se. Imao sam prilike da malo poteram Johannovog F800GS. Opšti utisak je WooOOOW! Samo ... malo je onih koji su u mogućnosti da ga plate. Na žalost. Ja da kupujem nov motor i da imam pare u džepu, bio bi to F800GS. Bez trunke razmišljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je odlican motor. Po meni jedini noviji interesantan motor iz ove price. Vala jeste. Slažem se. Imao sam prilike da malo poteram Johannovog F800GS. Opšti utisak je WooOOOW! Samo ... malo je onih koji su u mogućnosti da ga plate. Na žalost. Ja da kupujem nov motor i da imam pare u džepu, bio bi to F800GS. Bez trunke razmišljanja. ma nemoj bre da lazes!!! kad svi znamo da bi kupio onu trafiku od 6000eur! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 26, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce biti Super Tenere VS Super Tenere, vidis da afrosi prodaju svoje kultivatore Ili što bi jedan moj prijatelj rekao, motokultivibratore ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan 798cm3, 2 redna cilindra, 63kw(85ks) pri 7500 o/min, 83Nm pri 5750 o/min, max. brzina preko 200, 0-100 4.1s, pros. potrosnja 5l, 207kg sa svim tecnostima "road ready"... SAVRSENSTVO na 2 tocka, BMW F800GS! Dajem 5 banki da se strmopizdio na fotografa koji sekund kasnije. ;D Mozda ;D, al evo cinjenica: Ako oces na put, na off-road ili na Mars...Dobro ne na Mars, ali sto da ne ako naprave neku vrstu vestacke gravitacije.. Msm da bih se i tamo dobro snasao.. Ionako nije pravljen za extra teski off tipa penjanje po autobusima, itd..(moze po kolima) ;D Nego za put oko sveta, sa ili bez saputnika, na putu gde se smenjuje podloga, za nekog ko voli avanturu voznje po bespucima, tipa putovanja od vise "k" km po Aziji, Africi, itd.. To i jeste jedina poenta enduro motora, a ako neko hoce da ulazi u zivi pesak(blato) ili da se pentra po granama uzece kros.. Za sve ostalo ovo je odlicno! Zabave kolko oces zbog odlicno podesenog oslanjanja za put i jakog motora, samo mu stavi odgovarajuce gume i radi sta oces... To je poenta Enduro motora UNIVERZALNOST! Oces put, evo Oces off, evo :o Oces fun, evo :o Mislim da su ovde pomirene potrebe svih vozaca, ali onaj kome treba kupice ga, onaj kome ne treba nece, i tacka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 26, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan 2 fmiler92 => mani se corava posla, ti motori su neupotrebljivi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Septembar 26, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj offroad video vise moze da sluzi za pokazivanje mogucnosti kamere, nego motora. Voze kao babe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan 2 fmiler92 => mani se corava posla, ti motori su neupotrebljivi .. hahahahahaha..... Pa sto onda vozis Afriku??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj offroad video vise moze da sluzi za pokazivanje mogucnosti kamere, nego motora. Voze kao babe A gde ce ti to trebati vise, od takvih puteva(razlog zasto sam stavio taj klip, ovi sto voze nemaju pojma, osim prvog) ???? Msm da ni ti ne bih vozio 11-12k eura po drvecu ... Ali ima i takvih snimaka... Samo pretrazi youtube malo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Septembar 26, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi ovako vozio offroad, kupio bi apenca Ne radi se o putevima, nego brzini, takvom brzinom i tim putevima bi prosao i R1. Jednostavno, snimak ni priblizno ne pokazuje mogucnosti motora, koje su daleko vece. Da ne bude zabune, F800GS je jedini dual-sport adventure motor koje je izasao posle duuugo vremena. Adekvatna je zamena Africi (cak i bolji), samo jos da je jeftiniji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan I KTM 690 adv je interesantan DSA motor, ali ima 1 cilindar, tako da se izvinjavam za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 26, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Bobane , nije off sto KTM 690 Adv. ima jedan cilindar , vec sto taj model ne postoji ... A pravi konkurent BMW-u f800gs stize uskoro , i to iz Engleske : OK , ubedili ste me da su 2 cilindra bezveze ... dogodine izlazi Triumph Tiger 800 , pa prelazim na 3 cilindra ... Zvanicno predstavljanje ce biti na EICMA sajmu u Milanu , a ono sto se za sada zna - 3 cilindra , 800 ccm , oko 100 ks ... i bice dostupan u dve verzije ... Two new Triumph adventure bikes .One with an off-road focus . One with an on-road focus . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma nemoj bre da lazes!!! kad svi znamo da bi kupio onu trafiku od 6000eur! Alo bre ufffe.... Polako, čoveče. Ja ako vozim Afriku ipak nisam kompletan idiot. Da ne bude zabune, F800GS je jedini dual-sport adventure motor koje je izasao posle duuugo vremena. Adekvatna je zamena Africi (cak i bolji), samo jos da je jeftiniji.... Upravo sam ovo i ja rekao... Na prvu vožnju, jeste bolji, bar po perfonmansama koje se odmah daju uočiti. Bolje ide, primetno ima više snage, kočnice mi se čine bolje.... Ne znam kakav je na duže puteve u odnosu na Afriku, to nisam imao prilike da probam. No, da je jeftiniji, dobro bi bilo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bobane , nije off sto KTM 690 Adv. ima jedan cilindar , vec sto taj model ne postoji ... Jos ga nisu izbacili? Bilo je puno galame oko toga prije par godina, a nisam se apdejtovao ;D. 3 cilindra je egzoticno, triumf jos vise. Definitivno nije pravac u kome cu gledati. Cak i da izadje nova africa, nece biti u domasaju jer ce biti skupa. Licno smatram da postoji odredjen paradoks u tome da kupis motor od recimo 10000 EUR, a onda kad sidjes sa asfalta u neku vratolomiju imas grc u stomaku zbog tolike vrijednosti motora. Svaka cast likovima koji imaju visak kesa na raspolaganju ili su prosto kuleri i bas ih briga. Ne vidim se ni u jednoj od ove dvije kategorije ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune, F800GS je jedini dual-sport adventure motor koje je izasao posle duuugo vremena. Adekvatna je zamena Africi (cak i bolji), samo jos da je jeftiniji.... Jes probao ST ;D ;D ;D ;D ;D i više snage i bolja i jeftinija ps. sorry ovo je bilo jače od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ST. Ma, kanta obična. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Septembar 26, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune, F800GS je jedini dual-sport adventure motor koje je izasao posle duuugo vremena. Adekvatna je zamena Africi (cak i bolji), samo jos da je jeftiniji.... Jes probao ST ;D ;D ;D ;D ;D i više snage i bolja i jeftinija ps. sorry ovo je bilo jače od mene Eh ta mladost i neiskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...