uff 13 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aj recite kad gde i sta pa idem malo i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aj recite kad gde i sta pa idem malo i ja Dooodji, dodji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Aj recite kad gde i sta pa idem malo i ja Dooodji, dodji ;D Ma ne sme on divlja samo po gradu..i okolici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uffe, dobićeš specijalnu pozivnicu za sledeću vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me po vasem misljenju zasta su ovi motori dobri. Ono kulturna diskusija. Po mom misljenju su dobri nizasta. Ne reaguju na gas kao jednocilindrasi, najcesce to nadomescuju vecim kubikazama pa su tezi. Mnogi od njih samo izgledom podsecaju na enduro motore dok su im ostali segmenti totalno razliciti. To mi je argument zasto nisu za enduro voznje. Za putovanja postoje drugacije projektovani touring sport/touring motori. Za grad je osim kruzera sve bolje. Jedino su atraktivni. Citat Uff: "Mišljenje je kao dupe. Svako ga ima i svakom tuđe smrdi" @markodjurovic - tvoje smrdi za medalju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prc ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 23, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Возим овог мог црног грују, један цилиндар и доста добар. Мада по мени није то оно што мени треба , лепо је поред пута али за то треба имати и машину и опрему (гуме)..... Прво питање на вожњи је било ''Какаве су ти гуме'' ? Има доста ствари, ако бих ишао на неки даљи пут свакако бих одабрао два цилиндра и већу машину и овако некима ''ендуро-2 цилиндра'' служи само да се пређе банкина у граду (наравно част нашим изузецима)... Мада и овај мој ''мали'' није лош, навозасмо се Виолета и ја на њему за све новце....а тек смо почели Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ova tema ima blistavu budućnost... predviđam do nove godine oko 100-150 strana, nešto kao i Afrika Twin VS Super Tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan predviđam do nove godine oko 100-150 strana, nešto kao i Afrika Twin VS Super Tenere Uskoro ce biti Super Tenere VS Super Tenere, vidis da afrosi prodaju svoje kultivatore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 24, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da, isteracete obe Tenere na teren... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i sve je više varvara i sve je manje rimljana ;D ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=5QU-F0EsThI exponencijalno raste broj vlasnika ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 24, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me po vasem misljenju zasta su ovi motori dobri. Ono kulturna diskusija. Po mom misljenju su dobri nizasta. Ne reaguju na gas kao jednocilindrasi, najcesce to nadomescuju vecim kubikazama pa su tezi. Mnogi od njih samo izgledom podsecaju na enduro motore dok su im ostali segmenti totalno razliciti. To mi je argument zasto nisu za enduro voznje. Za putovanja postoje drugacije projektovani touring sport/touring motori. Za grad je osim kruzera sve bolje. Jedino su atraktivni. Citat Uff: "Mišljenje je kao dupe. Svako ga ima i svakom tuđe smrdi" @markodjurovic - tvoje smrdi za medalju! :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me po vasem misljenju zasta su ovi motori dobri. Ono kulturna diskusija. Po mom misljenju su dobri nizasta. Ne reaguju na gas kao jednocilindrasi, najcesce to nadomescuju vecim kubikazama pa su tezi. Mnogi od njih samo izgledom podsecaju na enduro motore dok su im ostali segmenti totalno razliciti. To mi je argument zasto nisu za enduro voznje. Za putovanja postoje drugacije projektovani touring sport/touring motori. Za grad je osim kruzera sve bolje. Jedino su atraktivni. Citat Uff: "Mišljenje je kao dupe. Svako ga ima i svakom tuđe smrdi" @markodjurovic - tvoje smrdi za medalju! Ova izjava je kod odredjenog broja ljudi izazvala odusevljenje samo reci mi jesi li ovo sam smislio ili je bila tu i neka pomoc, ipak je proslo manje od 20 dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 24, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da si duboko povredjen duhovitoscu doticnog komentara, ali odgovor ti nije na nivou... aj ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan markodjurovic, bojim se da bi jos jednim odgovorom izazvao ozbiljan gnev kod tebe posto je ocigledno da pogresno shvatas i reagujes... To mi uopste nije namera tako da cu samo srdacno da te pozdravim i da zaobidjem ovu temu, kao i sve ostale koje mi nisu po ukusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znam da si duboko povredjen duhovitoscu doticnog komentara, ali odgovor ti nije na nivou... aj ponovo Drago mi je da si primetio da mi odgovor nije na nivou, to je trebala da bude "pedagoska" reakcija na PremieRacing-ov odgovor. Sa dva tri smajlija bi to mnogo drugacije zvucalo. I jos plus je citiran deo gde kazem "Ono kulturna diskusija" @PremieRacing Daleko od toga da si izazvao bilo kakav gnev kod mene, dugogodisnje forumasenje me je oducilo od toga. Ja sam samo hteo da banalizujem nacin na koji si mi odgovorio, e sad mozda sam u tome uspeo, a mozda sam i preterao, a mozda i skroz pogresio smer. Ako sam te uvredio ili bilo sta drugo stvarno izvini i nema potrebe da se povlacis, pogotovo ako ti nije bila namera ono sto sam ja shvatio kao tvoju nameru, a to je moja greska. Daj 2-3 smajlija i sve bi bilo jasno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Objektivnost, samokriticnost i spremnost da se prizna greska su oduvjek bile vrline. Fleksibilnost i razumjevanje su pretpostavke za zdravu komunikaciju, ali i elementi stila . Cijenim to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemate bre vi pojma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bobane..ovom Uffu moramo podhitno da odrzimo duzi kurs socijalizacije... ;D Moze malo i elemenata drustvenokorisnogarada ;D a sve to u cilju povjecanja razumijevanja medju ljudima ;P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan markodjurovic, bojim se da bi jos jednim odgovorom izazvao ozbiljan gnev kod tebe posto je ocigledno da pogresno shvatas i reagujes... To mi uopste nije namera tako da cu samo srdacno da te pozdravim i da zaobidjem ovu temu, kao i sve ostale koje mi nisu po ukusu. Sldedeci put biraj temu po mirisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 25, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Uff: "Mišljenje je kao dupe. Svako ga ima i svakom tuđe smrdi" @markodjurovic - tvoje smrdi za medalju! Питам се само како ти то знаш.... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto dosta o 2 cyl sad malo o 1 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61188.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan 798cm3, 2 redna cilindra, 63kw(85ks) pri 7500 o/min, 83Nm pri 5750 o/min, max. brzina preko 200, 0-100 4.1s, pros. potrosnja 5l, 207kg sa svim tecnostima "road ready"... SAVRSENSTVO na 2 tocka, BMW F800GS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je odlican motor. Po meni jedini noviji interesantan motor iz ove price. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 25, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 798cm3, 2 redna cilindra, 63kw(85ks) pri 7500 o/min, 83Nm pri 5750 o/min, max. brzina preko 200, 0-100 4.1s, pros. potrosnja 5l, 207kg sa svim tecnostima "road ready"... SAVRSENSTVO na 2 tocka, BMW F800GS! Dajem 5 banki da se strmopizdio na fotografa koji sekund kasnije. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...