RaS 1754 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Neispravna glava, vodi se na mene, 1989. godište, istekla registracija. Za one koji vole da se pogađaju 500 eura, za one druge 400 ... ovi drugi, ako žele ,za još sto eura dobiju nonfango kofer sa nosačem, RK set lanac+lančanici i dobru glavu sa ventilima ... ostaje još da se nabavi bregasta, lanac bregaste , španeri, i poklopac glave ... Osim glave, sve drugo je u dobrom stanju. Sve dodatne informacije na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 9, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Уффф, бре, дотеро си цара до дувара, а? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Septembar 9, 2010 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam spaner i klizace lanca bregaste za xl600, ne znam da li pasuje na 125. Eto, mozda nekom bude korisna ta informacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nisu isti Aco, al' eto ,ako nekome trebaju za XL600, sad zna gde ima Daleko bilo Iksele , mislio sam da je ostavim ,da nabavim delove pa da se zimus malo zanimam. Ali kako zimus neću biti ovde ,reko' da je ponudim, možda nekom drugom treba zanimacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan 300 evra ,bez kofera i RK seta ... stoji mi džabe ... Za oko 150e može da se nabavi polovan agregat ili za oko 400e nova kineska mašina ... Ili ako neko ima pristup delovima ,može za male pare da dobije lepo motorče ,jer ponavljam ,sve sem glave je u dobrom stanju ... PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 3, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, može da se briše ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jun 3, 2011 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Сад да пређеш на 600 и кусур ццм ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...