milanvuk1 0 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Milan iz Beograda sam, upravo polazem za "A" kategoriju (odvozio sam L tablicu), a iako imam ostale kategorije ova ce mi biti najdraza do sada. Imam 46 godina i nemam motor za sada inace sam vozio motore do 50cc. Veliki pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 964 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi, dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Septembar 8, 2010 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica od jos jednog sremca! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S@le 12 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan pozzz Milane,sve najbolje i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 9, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milance, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanvuk1 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam na lepoj dobrodoslici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Dobrodoslica!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...