Neške 30 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan 189 kg sa svim tecnostima (ulje, benzin), tako pise, mada mi je malo nelogicno jer toliko ima i LM znam,zato i pitam,mnogo je to po meni Veruj mi da se vozi kao bicikla, ta kilaza se ne oseca! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan menij je nasjmesnije kad kazu auu pa to je bas tezak motor pazi za tezi off jeste prevelika ta tezina i sam sam to na njoj osetio ali aj neko porednjene da napravimo sa slicnim motorom npr popularnom yamahom xt660r xl600 ima manju kubikazu a skoro istu snagu i tezinu a napravljena je CETVRT DECENIJE RANIJE jbt!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan menij je nasjmesnije kad kazu auu pa to je bas tezak motor pazi za tezi off jeste prevelika ta tezina i sam sam to na njoj osetio ali aj neko porednjene da napravimo sa slicnim motorom npr popularnom yamahom xt660r xl600 ima manju kubikazu a skoro istu snagu i tezinu a napravljena je CETVRT DECENIJE RANIJE jbt!! Dobro je, poceo i ti malo da kontas ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan P R O D A T O! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...