Sasa1986 0 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jabuka (pored Panceva) Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Sprint Prince 250 cm . Kupljen na sajmu 2010.god u Beogradu. Jos je pod garancijom. Tek je razradjen . Presao 2000 km. Zamenjene su mu bisage. Vidi se na slici. U extra je stanju. Tek sam na njemu polozio, al mi pare sada trebaju. Cena 1050 e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Septembar 6, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, crko bih kad bi morao da ga prodam! mora da je neka gadna frka... A jel prodajes bisage mozda, preterane su! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto bre Sale, shta si bolje nashao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa1986 0 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jabuka (pored Panceva) Prijavi odgovor kao problematičan jbg batice, morao sam da ga prodam... mozda sledece godine uzmem neshto vece... Al definitivno opet chopera... puno srece buducem vlasniku ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...