Kypck 188 Napisano Septembar 3, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bas nemam srece, uzeo sam skoro patike preko lika sa foruma, on ih je kupio za 90e i prodavao ih je za 55e. Svidele su mi se i uzeo sam ih, mislim da je cena sasvim ok. Kako je bilo leto, nisam ih nosio, ali sad kad sam poceo, vidim da me stezu. Ne mogu da izdrzim, i necu ih nositi. Obuo sam ih 2 puta i on je mozda par puta. Stvarno su ocuvane, skoro kao nove su. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=49812.0 Prodajem duboke patike Puma Ducati Shifter Mid. Broj 46 (30 cm), ja nosim 46 (cak imam i Puma Speedcat patike 46) i ove su mi male. Realno ovo odgovara nekome ko nosi 45. Cena: samo 40 evra. Kontakt na PP ili na broj 063/8829-425 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, ali.... EVO RESENJA ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scipio 0 Napisano Septembar 3, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pazario, moze katanac na temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 3, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je bezbolnije...i ovako necu skoro pazariti neki drugi motoric... /lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...