PedjaR 70 Napisano Septembar 25, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan motor je ekstra... prede ko mackica, a kad mu das gas postaje lav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Zdravlje od boga,sutra zaseda vece i ako mi se odobri porodicni kredit(pozajmica od mojih ) jer sa skoro uzeo auto,eto mene na njemu za nekoliko dana jer sam se zaljubio u njega,a jos ga uzivo nisam video,a inace,cuo sam se sa lencugom,fer je korektan i maximalno pokusava da mi izadje u susret,hvala mu na tome nadam se da ga necu razocarati,ali sta ce biti sutra videcemo,ko prezivi pricace Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,pokusao je decko da mi izadje u susret.hvala mu BESKRAJNO na tome(i jos jednom se duboko izvinjavam zbog cimanja),ali nisam uspeo da skupim dovoljno finansija,tako da je ovaj divam motor jos uvek aktivan i na prodaji.Lencugi sve najbolje nemam reci za njega.Veliki pozdrav iz leskovca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15150 Napisano Septembar 30, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...