Jump to content

Moto Zajednica

Nolan N103

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 177 postova

N 103 koliko ja znam kosta 33000 din + 18000 bezicna veza a ako ima za 280 nova sa BT  ja bi da pazarim tu. pusti mi na pp gde ima da se kupi

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 457 postova
  • Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE

u pravu si, ja sam skoro gledao i nema je ispod 33000 kod nas i to bez bt. Za preko ne znam ali verujem da je ni tamo nema za ove novce. Super kaciga.......

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Da, ali samo u bordo boji i eXtra Small  broju..... eee ljudi, ljudi...zasto ste takvi?  ::)

Zasto nisi postavio/la ovaj link:

http://www.louis.de/_20b94ac6aafc94a53d6475edc884661b89/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=836&list_total=6&anzeige=0&artnr_gr=204790

ili ovaj:

http://www.louis.de/_20b94ac6aafc94a53d6475edc884661b89/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=836&list_total=6&anzeige=0&artnr_gr=204850

Ako ste kupci, pozovite na telefon ili posaljite poruku na PP. Siguran sam da ce prodavac uvaziti sve vase argumente ako su na mestu.

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Basic kit je samo set slusalica, ovde dobijas i intercom, bez koga slucalice nicemu ne sluze :) Ako kupis kacigu, otkupicu ja od tebe taj interkom i basic kit za 55e, tj. po ceni novog :D

Inace, basic kit je stari, tj. nije model II i moze da se nadje za nesto preko 30e, ali intercom koji deyan daje uz kacigu nema nigde ispod 110, 120e, tako da je konacna matematika najjeftinije nove 230e (XS u bordo boji) + 30e basic kit + 120e intercom.

Ljudi, pogledajte prvo cene na netu, pre nego sto nekome unistite oglas.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja