HoochieMan 30 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za Rc36 tražim nosače bočnih kofera (ili sva tri) Givi/Kappa u tubular ili wingrack izvedbi, može i drugog proizvođača... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan MOTOLAND. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tnx, ninja, zvao sam ih pre nego što sam postavio oglas. Situacija- Givi/Kappa ne proizvode više wingrack za moj motor (objasnio mi je čovek kako i zašto, za ovu priču je irelevantno). Rešenja- naći korišćen, polovan nosač za moju generaciju Vfr-a, ili rešenje na koje sam sinoć naišao, je prerada nosača za sledeću generaciju Vfr (4 gen, tjs '94-'98), što je izvodljivo ali kudikamo neudobnije od nalaženja nosača za 3 gen. Ili možda neko treće rešenje, tu sam za predloge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...