vlajko 2670 Napisano Septembar 3, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nista brate, sad da joj organizujes valjan docek! Nacice se par zaludnih drugara pa je lepo sprovedite do prebivalista 10-20 motora u koloni..ima da se upiski.. ;D Dalje znas sam.. " Mi navijamo i tamanimo kokice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovo lijepo i krasno, samo brate puno seres o Bosni....Mora da ti je bivsa djevojka bosanka. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan respekt do neba Džigi, neznam šta drugo da kažem, predivan putopis, jako interesantan za čitanje i gledanje i najbitnije, puno sreće sa ribom zvanom Vanda !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan ,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 3, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Fantastičan, ali FANTASTIČAN putopis! Sto puta bravo! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Odlican provod! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Septembar 3, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dzigi legendo...pa na ovome bi ti pozavideli i najveci avanturisti 20. veka! Bravo! PS. nemoj da prodas za nastavak... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i drago mi je da si se lepo proveo na putovanju!!!! Sad jos samo Vandu da docekas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 3, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da javiš kad Vanda bude dolazila. Da je dočekamo "forumaški" i stražarno je sprovedemo do tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Da javiš kad Vanda bude dolazila. Da je dočekamo "forumaški" i stražarno je sprovedemo do tebe A moze i da povede neku frendicu, kod mene ima mesta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan putopis kao putopis je ok,ali prica koja se desava kroz putopis je legendarna!!! ;D ;D ;D ;D ;D svaka cast i za putopis i za desavanja na Krku,mnogo mi je drago! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dž. odlično i fotke i komentari a pogotovo onaj komentar ''žene su čudna pokretačka energija'', za to imaš gajbu Jelen piva od mene u G.pubu, jer... muškarcima često treba reći šta žele, oni to ne znaju sami ;D Da nije bilo Vande još bi se i samoubio ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan muškarcima često treba reći šta žele, oni to ne znaju sami ;D tesko odrastamo (mozda i nikada) to je cinjenica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 3, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 3, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Rece djavo, i sede gologuz u koprive sa blazenim osmehom na licu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Rece djavo, i sede gologuz u koprive sa blazenim osmehom na licu ;D Jel ovo upućeno Zoltanu ili meni (tj. ženskom rodu ;D ;D ;D) U to ime evo jedna romantična za Džigija (i ostale romantike:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan muškarcima često treba reći šta žele, oni to ne znaju sami ;D dati šta žele jer oni znaju šta hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Dž. odlično i fotke i komentari a pogotovo onaj komentar ''žene su čudna pokretačka energija'', za to imaš gajbu Jelen piva od mene u G.pubu, jer... muškarcima često treba reći šta žele, oni to ne znaju sami ;D Da nije bilo Vande još bi se i samoubio ;D ;D Šta ti je muško kad se zaljubi, pa gori ste od nas žena, ovo mogu da potpišem ;D Pozdravi druga Aleksandra TOUCUTTERA 71, (btw kolege smo radimo zajedno) Znam da ste kolege malopre sam bio kod Alexandra u ateljeu na tvrdjavi, hvalio te je, a i gledali gde je Sicila i kako do tamo stici?????? A povod je zato sto smo danas Vandica i ja skaypali a Vandica predlaze neku voznju, Ankona, Sicilija a mozda i Maroko.......kaze da se provozamo pustinjom...... Za taj projekat i uzivanciju je potreban TDM koji trune i skuplja prasinu kod mog brata, tako da nije ne izvodljiv projekat uopste...... a posle konstatacije o putu smo uzjahali motocikle i provozali se po Miseluku...odakle svi putevi vode:)))) Touucuter mi rece da sijam i da se vidi da sam se utego i da dobro izgledam ( btw. nosim farke od pre 3 godine i vezbam ) To da se nadovezem da su zene najveca pokretacka energija.......a ne moras gajbom castiti mozemo i po jedno pivce hehehheh Tako sa se odlicno osecam, a novi zivotni vidici su na pomolu........ A vama svima ostalim se iskreno zahvaljujem sto ste me podrzavali i pre puta, a i dok ste citali ovaj kako kazete ludo, zanimljiv putopis..... PS. zivot posteje preljep!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne pesmice koje odgovara mom raspolozenju....uzivajte!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na provodu i putopisu! Ovo je jedna od tema koja daje smisao BJB-u kao zajednici motorciklista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6406 Napisano Septembar 4, 2010 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si ti CAR ;D Svaka ti cast, zivis punim plucima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 4, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan tesko odrastamo (mozda i nikada) to je cinjenica! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan to je to i naj vaznije sto se sve desilo spontano po meni najbolji putopis koji sam procitao, i voznja, i lepi predeli i drama i jurnjava i ljubav svega ima avantura na kub 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 5, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Bravo KRALJU!!!!! Nemam reci stvarno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...