Dzigorius 134 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji prijatelji, manje vise ste upoznati sa mojim odlaskom na more koji je donekle opisan u drugoj temi. Iznerviran i smoren od ljudi, zena i jos nekih drugih smaraca sasvim neocekivano resih da se uputim u Hrvatsku na otok Krk...tacnije u mesto Omisalj. Imao sam i nekih poziva da idem u CG. ali zbog nekih neprijatnih situacija koja sam u prethodnom periodu tamo doziveo zarekao sam se da tamo necu ici. Da ne objasnjavam jer nema smisla....svako ide tamo gde misli da mu je dobro i da ce se lepo provesti. Inace nisam imao planove ama bas nikakve, ali sam upoznao jednog mladog decka koji je bio u Novom Sadu i ja i prijatelj smo ga ugostili a posle je on dosao na Exit festival i bio kod nas u gostima...i tako jedan dan na hebenom Fejsu se upali meni chat i pita me on sta radim, ja reko smaram se a on kaze pa dodji kod mene na Krk??? Ja se zamislio i reko jesi siguran, kaze on daj statije pali tvoju masinu i dolazi..i ja kazem DOLAZIM!!!!!!!!!! Spakujem se ja nekako manje vise na brzinu, bez pola opreme koju sam pozajmio prijatelju koji je rakao sta ce tebi kada ti nigde ne ides?????? i ja budalu mu dam i ostanem bez svega, ali reko zabole me kad sam kao klinac mogao polu go da idem Hondicom po Jadranu mogu i ovako mator..... I kazem ja mom dobrom prijatelju koji je na forumu poznat kao TOUCUTTER71 da idem na Krk...rece on jaooooo zans da bi isao na kraj sveta sa tobom ali ne mogu, ali ima da te otpratim do Bosne....i kako to biva slabo se spava pred put, razmisljam jer sam sve poneo i cujem se sa TOUCUTTER71 oko 8 ujutru i mu kaze dolazi go mog geridza ( garaza ) i stize on ja zapakovan i vrsim zadnje pripreme...... Fotka iz moje garaze rano ujutru.... I dok smo se mi spakovali bese vec 11 sati,a svi putevi vode sa Miseljuka obresmo se nas dvojica upravo tamo..... Ja obucen fensersko geyevski skroz u crvenom u lakoj letnjoj jakni samo sa rukavicama i kacigom......zna Touccuter da kisa bezi kada ide samnom...... Ljubim tocak svog motocikla pred konacni polazak..... I vozimo mi stotinak kilometara i naidjemo na kafanu slozna braca i ja reko stari moj ovde cemo se ratati kao braca..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko VT 4 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Despotovac-Plazane Motocikl: Honda vt750c RC29 Prijavi odgovor kao problematičan Znam sve! Cestitam!!! Pratio sam celu pricu... ;D Drago mi je sto si srecan brate. Daj te slicke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ubrzo prelazim granicu i ulazim u Bosnu, sa setom sto sam se rastao sa Touccuterom a tako bih voleo da jasemo zajedno. Granicu prolazim brzo i bez problema i razmisljam kako je cudno voziti sam, pomalo tuzan ali brijem ka Banja Luci bez ikakvih problema.....u BL. sam se trebao naci sa nekim prijateljima i prijateljicom koji su umetnici ali iz nekog razloga oni su u nekoj likovnoj koloniji. Ja razmisljam i rekoh sebi bas me biga idem ja dalje pa dokle stignem stignem. Jednog momenta ukapiram da nisam poneo kupace gace i ulazim u BL. da nadjem neku Kinesku radnji i da ih kupim. Medjutim posto ne nadjoh Kineze kupih firmirane gace za preskupih 50 KM. i dajem dalje gasssss...... Stajem na odmoriste i to isto gde smo Touccuter i ja oba dva puta stali kada smo isli za Umag.... Bacam oko na karti iako imam GSP ali ne gleda mi se u njega jer ne kontam ga bas a i nista mu ne verujem.... Nastavljam dalje kaciga mi prljava nista ne vidim i naidjoh na izvor da operem vizir, ali nema ni kapi vode..... Srecom pored je bila bara i sa vodom iz bare oprah vizir i dajem galje gasssss Iz Srbije mi stizu smarajuce poruke da treba da spavam, stanem odmorim, gde sam.....i resih da ih sve skinem sa Q i izvadim karticu i ubacim Hrvatsku i javim se samo Touccuteru Negde u Bosni Bacih oko na kulturno zabavni zvivot...... Sedam i dajem gasss Kod Bihaca stajem kod Meha na cevape i da bacim oko na kartu.... Popih i ladno pivce za svoju dusu.....krenuh dalje i pred granicu sa Hrvatskom pocinje da pada temperatura a i da se smrkava...... Stadoh obucem kisnjak i jos slojeva garderobe i rekoh sebi nema stajanja do krka mada ima jos puno da se vozi....... Ubrzo zatim po mraku oko 21h ulazim u Hrvatsku prelazim granicu bez problema javim se Touccuteru koji mi savetuje da spavam na Plitvicama, ja reko stari moj nema stajanja dok ne vidim more........pomalo zabrinut zato sto je mrak, palim GSP koji ima problema sa napajanjem i nesto me zeza, uvideh da mi to smece samo odvlaci paznju od voznje ubrzo ga gasim i izlazim na odlican put gde vodilje pored puta svetle, a bela linija svetli kao sunce........dajem gas preko Gospica....dajem jos gasaa nigde nikoga...pomalo hladnjikavo ali nije strasno...dajem jos gasa i pomislim jbt. kako dobar put......jednog momenta ukapiram da vozom pun gasss...NEVEROVATNO to ni po danu ne radim...odjednom pocinjem da osetim toplije talase i rekoh sebi blizu si mora..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Konacno stajem na odmoriste koje nisam mogao fotkati zbog mraka ali to je ovo mesto.....slikano u maju kada smo isli za Umag.... Javljam se Touccuteru i kazem mu stari moj ja sam na nasem vidikovcu........dobijam odgovor..SVAKA TI CAST......jaooo sto ti zavidim, samo polako i stigao si..... Sedam na moju " skelu " kako je jednom Boklic nazvao a meni se izraz dopao pa ga tako i zovem i dajem gasssssss.... Nalazim se sa mojim mladim domacinom i konacno moreeeeee............ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko reci zasto se ove slike ne otvaraju????????? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SA_Rider 3 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Down Under Motocikl: U Potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Dzigorius lepo si poceo sa putopisom. da se prijavim da cekam nastavak. Kod mene se slike otvaraju. Koristim Mozilla Firefox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 4 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim,vide se sve slike lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 2, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Neke slike su se videle, neke ne. Sada je sve OK. Nastavi Dzigi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Najlepše su, po meni, te neplanirane vožnje. Zato makina treba da je uvek u spremna. Lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 2, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se sve ok nastavi cekamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super, pratim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan samo gas,naravno ne pun.............!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan gas,gas...pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 183 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i ja samo nemojte brzo... Odlican pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Septembar 2, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam se zacitao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan OK. i meni se sada sve otvara, izgleda da je to bio neki trenutak slabosti........nastavljam Konacno gledam milo Jadransko more.... Moj mladi domacin inace zivi u sezoni od prodaje palacinki, ovde on pravi smesu, inace trazio je da mu donesem Plazma keks u prahu jer se odusevio kada je u NS. probao palacinke sa plazmom Posle dva dana odlazimo na lokalnu festu ( party ) kako se to tamo kaze, i tu upoznajem nove ljude, muzicare... Mladi frend na radnom mestu.... Njegova cura koja ucestvuje u programu sa muzicarima i vrti baklje........ Posto mu je cura bila na otoku on me upoznaje za jednim divnim prijateljem koji je domacin celoj grupi muzicara koji spavaju kod njega i ja sa njima da bi ovaj bio sa curom....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sutradan ja sa novim domacinom sedam na motocikl i idem na susedno mesto udaljeno 30 km od Omislja da bi kupili domace vino, cuvenu Vrbnicku Zljatinu.......i stizemo opasno krivudavim putem u Vrbnik... Ovo je moj novi domacin inace Zagrepcanin Tu nailazim na Dominatora sa puno izolir trake na sebi......ali Honda je to!!!!!!! Mora se probati ono sto se kupuje..... Pogled odg gore na more... Toranj crkve u Vrbniku... Ovde kupismo 5L belog i 5L crnog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Marina prepuna prelepih brodova i jahtica.... Da bi istrazili otok moj mladi frend me upoznaje sa frendom koji vozi KTM inace nema se sa kime voziti pa eto prilike da napravimo lepu turu po otoku koji nije uopste mali...... Moj mladi prijatelj ozbiljno shvata putovanje i sprema se za put, crta zapisuje i kombinuje sta sve trebamo videti..... Momak koji vozi KTM Koncentracija pred put.... Za pocetak odlazimo da posetimo ostatke Rimske crkve iz 5 veka.... Nastavljamo dalje po otoku.... Silazimo na OFF road.... I stizemo do jedne lepe spilje kako oni kazu ( pecine ) Posle pecine idemo dalje po otoku.... I kako to biva kada smo dosli do najlepsih puteva i predela moj foto aparat se gasi jer baterija nije bila dovoljno puna...... Stizemo bas u Krk ja odlazim u kafic da zamolim da mi se napuni baterija dok mi zujimo po Krku......domacin me odusevljeno pita..vi ste iz Vojvodine????? Da iz Novog Sada...jaooooo pa super, znate ja imam tamo...bla, bla...meni drago, covek odusevljen, zove nas na pice.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sutradan odlazimo u Rjeku na Teska shouu, koji neki Amerikanci prave, znate one tesline kugle, munje itd....malo je udaljeno i moj aparat to ne moze kvalitetno fotkati.....ali je bilo prelepo to gledati... Vracamo se na Krk, odlicnim putem i to skoro sve vreme punim gassom........ovde zalim sto ne vozim R motocikl Zbog velike brzine fotke ne ispadaju dobro.... Tu srecem interesantno zakljucane kacige lisicama na HD. Na trenutak postaje dosadno i pomislih sebi oduzeti zivot..... Moj domacin inace ima ogroman plac sa dve kuce udaljen 10 metara od mora, tu ima 5...6 lezaljki, ligenstula, kreveta na otvorenom 2 barke i jos stosta pravi mali raj...doduse nije bas mali...... Obicno se jede riba, skoljke i drugi morski plodovi ali ovaj put je rec o klasicnom rostilju...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Posle rostilja sedam sam na motocikl i idem za Rjeku da se nadjem sa prijateljem koji radi na naftnoj platformi.... Prelazim cuveni most do Krka i slikam ga iz pokreta, inace mostarina se svaki put placa 18 Kuna za motocikl sto je oko 250 dinara.... Stizem u Rjeku... I nalazim se sa prijateljem koji je dosao sa frendom koji takodje radi sa njim na platformi.... Momci su raspolozeni i nasmejani, kako i ne bi kada zaradjuju fantasticnih 5200E na platformi, shodno tome takva i kola voze.....novi BMW Moj prijatelj odlazi po curu a ja se setam po Rjeci.... Vracam se ranom zorom sam pun gass na Krk i u nedostatku cigreta motam duvan jer svi motaju duvan jer su cigarete jako skupe...Marlboro je oko 3,5E Napusteni hotelcic u prelepoj uvali..... Te veceri se odigrava velika festa u mestu i svi spremno krecemo u provod, usput nailazim na motocikl koji mi oduzima dah..... Pocinje festa, ovo je ispred kuce od frendice koja zivi u starom gradu... Naravno na festi se pije vrhunsko vino.... Zena od mog domacina.... Svi su na festi i deca i mladi i stari pa cak i psi.... I onda se ojavljuje ona!!!!!!!!!!! VANDA Puna Placa ( trg ) ljudi a sati je???? Mi se zabavljamo na cosku.... Hmmmmm slucnost sa Sofioam Loren je sasvim slucajna..... Festa se zavrsava romasom sa Vandicom na plazi.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan wooooooooow,prava spanska serija! ti.......................,a mi navijamo!!! ;) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim slucajno saznajem da moj domacin ima gumenjaka u moru kome ne radi masina, odmah odlazim skidam motor donosim ga na plac i popravljam i od tog trena smo motorizovani na vodi.... Trenutci odmora... A zatim moja krasna morska ljepotica dolazi da me otme negde na pucini i odvede u nepoznatom smeru..... Vandica daje pun gasss Teska srca se rastajemo ali samo na kratko.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nego odakle ti kaciga za Vandu Sta ti je spreman covek, ccc! Ajde nastavljaj, samo nemoj da nam zbrzas ovo uzivanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Uvece idemo motociklom u provod...... Nemojte me pitati zasto smo pali u mestu, bez povreda naravno...hmmmm alkohos i uzburkane strasti su kumovali, uglavnom pokidasmo se od smeha, zato Vandica pokazuje grudi je za razmisljanje???? Sutradan me moja morska sirena vodi da skacemo sa stjene.......skokovi sa visine u vodu mi nisu nikada bili jaca strana ( iako sam skakao padobranom ) uglavno skacem hrabro iz mesta shodno svojoj tezini BOMBU.... A Vandica spagu... Tu nailazi brod od kog zataje dah.... Uvece odlazimo u Vrbnik kod prijatelja koji drzi stand sa slikama i ribicama.....naravno i po vino U povratku ka Omislju opasno krivudavim putem, ulazim u krivinu i nailazim na zastrasujucu situaciju, vidim veliki skuter zakucan u drvo koji radi sa upaljenim svetlima.........noge mi se odsecaju i kapiram sta se desilo, kocim smesta stajem pored puta......plasim se da cu videti nesto jako strasno........vozaca ne vidimo, posle pretrage nalazimo decka odbacenog 10tak metara u zbunju svog krvavog, ziv, dise ali jako isecenog.....na zalost decko nije nosio kacigu......staje gomila ljudi, ja pokusavam da stupim u kontakt sa njim, decko prica ali misli da ga je neko prebio i nema pojma sta se desilo......pricao sam sa njim oko pola sata i konacno je stigla hitna koja ga je odvela...... U ozbiljnom soku potresen, vracam se ajko sporo i polako nazad u Omisalja, ipak zadovoljan sto znam da je decko preziveo i da ce se oporaviti.....na zalost platio je skolu ne nosenja kacige kao i ja.......pa me to jako licno pogodilo..... Srecom odmah nalazim utehu i spas..... Nailazim i na pravog pravcatog skorpiona koga naravno nismo ubili....... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nego odakle ti kaciga za Vandu Sta ti je spreman covek, ccc! Ajde nastavljaj, samo nemoj da nam zbrzas ovo uzivanje! Predvideo sam da ce mi trebati, dve kacige pa sam ih poneo kao i alat sa kojim sam popravio dva vanbrodska motora i jedan auto......valja o svemu misliti.......vidi se da nosim jednu sa strane.... Inece drustvo moram zastati jer me zove prijatelj da bacim oko na neki motocikl koji zeli kupiti...... Vracam se brzo pa nastavljamo, ima jos jako interesantnih stvari, verovatno mnogo interesantnijih od ovoga do sada.....videcete sve nista ne brinite!!!!!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 2, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan lep je krk, bas si me isnpirisao da sledece leto zapalim prvi put motorom za HR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...