DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze,potrebna je kurbla za xt 600 88 godiste !!! pukla nam je poluga kurble na ''selni'' , samo beograd!!! zvati na mob 062/8759856 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hitno za veceras,ne mozemo da upalimo motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel moze na gurku? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel moze na gurku? ??? ne moze,gurali sat vremena!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 2, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, pa jel moguce da niko nema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa nije sveto pismo. odneses kod scube da se navari sta fali ili napravis nesto upotrebljivo do nabavke odgovarajuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 2, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada je drugar odneo u zemunu negde da se navari...ali hvala na savetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kurbla opet pukla, da li neko ima da proda kurblu ili da nas uputi gde da je kupimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 2, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi od kojih ti još motora odgovara kurbla, neki lik prodaje Hondu MTX 125 '88 u delovima... Ja mogu da ti pozajmim od mog Tomosa 'matika da se poslužiš na neko vreme Što jednom ne kupiš motor, nego sve te yamahe, pa te uvek neko gura da upališ... ;D Cimaj hellenu za brojeve moto otpada, ja imam samo ovog iz Kruševca... 063/8078-227 Ako ima nekog XT-a pošalje ti poštom i imaš je za dva dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na kraju će da pazari velika smrt-klješta. ne pucaju garant ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel moze na gurku? ??? ne moze,gurali sat vremena!!! Samo mi ovo nije jasno, mi smo palili GSX-R 750 uljaru sa ocajnom gumom na gurku ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 2, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ovog xt-a da zapalim i bez guranja ;D Ajmo ljudi, treba nam kurbla da mogu da vozim...znaci kupicu je, mozemo da se menjamo za nesto...samo mi treba kurbla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kad budeš imo vremena uslikaj taj puknuti deo kurble, ok? kakav je to var koji nije dovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nije pukla kurbla,nego prsten od kurble koji ide na osovinu,onaj nazupceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aha, ovaj 21? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 3, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, pukao je taj pod brojem 21. opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo dobar varioc i pazljivo stegni, i pre probe proveri dali ti radi dekompresor, ako je sajlom povezan na kurblu - dotegni malo buzir ( meni je jednom pukla na istom mestu i tek u petoj i to na slepanje je upalio. Vozio sam tako zavarenu dva meseca i onda tek nasao u Pontis Kraljevo ( prodaja motora i polovnih delova ) Samo obavezno prekontrolisi dekompresor - nepuca ta kurbla bezveze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 3, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao, sto se toga tice sve je u redu... Evo obelezio sam gde puca kurbla : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 3, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Otvori temu u "kupujem", veće su šanse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 3, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjena kurbla u Krusevcu na moto otpadu, salje mi lik danas...i to je cena samo 20e...znaci smesno ;D Hvala svima koji su ucestvovali u temi...nadam se da je necemo opet otvarati ... inace...u rodicu je 80e, u platneru 60e, a u Guevari je samo 30 ali je nemaju na stanju nigde... Pozdrav i vidimo se na drumu od ponedeljka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sacuvaj puknutu, saniraj je kada budes imao vremena i znao gde, nije visak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan sacuvaj puknutu, saniraj je kada budes imao vremena i znao gde, nije visak I kurblaj na dole, meni je isto tu pukla jer mi bila blatnjava noga pa sam je gurno i dole i na stranu od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 3, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci na savetu, odnecemo je Scubi da on proba da je zavari...a mozda cu odmah dve da kupim ;D Jedna u ranac, a druga na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 3, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan UUuuu .. 2 kurblee.. ima se, moze se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 3, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan A dok ne stigne kurbla,ubacis u drugu,nadjesh drugara Anlasera i u zaletu skocis i u isto vreme pustis kvacilo.Mora da sastavi. Ako je meni Pegaso 650 palio dok nisam zamenio frajlauf moze i tvoj 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...