korniSh1 364 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ili je Glogovac ili Angelina Jolie ( i ona vozi 650 i radi u pozoristu ) Mozda Kornish dobijes i neku ulogu ! Već vidim veliki naslov u novinama... I Anđelinu kako me grli. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Šone, gest za pohvalu. Inače, taj privezak sa brojem telefona po nekada baš može da bude od koristi. Jednom prilikom sam zaboravio ključeve na tezgi na pijaci a da nisam imao pojma o tome. Ali pošto je na njima bio broj telefona devojka koja radi tu me pozvala i vratila mi ih :-) Kakvo olakšanje,he he... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Septembar 2, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan 100x sam rekao necu vise nikom nista vratiti i opet se zaj... i dodjem do one narodne "STO IZGUBIS NE TRAZI - STO NADJES NE KAZI" a narod slabo kad gresi! Naravno u ovom tvom slucaju izuzetak potvrdjuje pravilo - relativno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja cim sam procitao plavi gs650 pomislio sam na glogovca... bez tih karti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi LJUDI ulivaju nadu da se u Srbiji poštenje nije zatrlo, svaka čas i sve pohvale. Budi uveren da ,,Neko to od gore vidi sve",bar su moja iskustva takva. Pre sedam godina vežbao sam lang lauf po Kopaoniku...., teško išlo po stazi pa odlučim da vozim po ulici kad između dva auta mobilni. Kako je ispao, isključio se,vratim karticu,uključim i radi. Posle2h javlja se lik, znate nestanak je prijavljen policiji,telekomu pa da nebiste imali problema..... Aman čoveče, dođi po svoj telefon, nisam ga dao policiji da bi ga ti i dalje imao. Čovek zgranut, ja ovo,ja ono, ako nešto treba ja radim u Švedskoj ambasadi-pa gde si bio zadnje dve godine taman sam se zareko da nema sile da stanem u redza vizu a ono se otvori put da posetim voljene kumove! I od tada mi se to ponovilo više puta(ne da putujem koje kamo)mislim da vraćam telefone, kartice od mobilnih-(neko drpio telefon) i smatram da tako treba.Ujedno me je to podstaklo da trezvenije gledam na svoje ključeve i počeo sam da nosim onu uzicu oko vrata, stanem sa motorom, ugasim ga i ključ oko vrata, svaka preporuka! Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...