pajosk8 1 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da stavim veci lancanik nazad,da li moram da menjam i lanac???? Hvala.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako možeš da pomeriš zadnji točak dovoljno napred da lanac ne bude pretegnut, ne moraš da menjaš lanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 1, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj i lanac. Sto je ziher, ziher je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas mesta da popustis tocak napred,onda bi mozda mogao da ubacis lancanik veci za 2-3 zuba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 133 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje-problem!!!! volim da se vozim po blatu, prasini, pesku, travi ali ne mogu svaki put posle voznje da cistim lanac, toliko se nahvata prasine blata... da to nije normalno !!! Ako ne namazem lanac, zveci da to nije normalno sjebacu ga brzo, ali onda nema prasine ako ga namazem nahvata mi se prasina blato....sta da radim, kako da resim taj problemcic Kontam da je vec bilo pitanje ali ne mogu da ga nadjem na forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje-problem!!!! volim da se vozim po blatu, prasini, pesku, travi ali ne mogu svaki put posle voznje da cistim lanac, toliko se nahvata prasine blata... da to nije normalno !!! Ako ne namazem lanac, zveci da to nije normalno sjebacu ga brzo, ali onda nema prasine ako ga namazem nahvata mi se prasina blato....sta da radim, kako da resim taj problemcic Kontam da je vec bilo pitanje ali ne mogu da ga nadjem na forumu jednostavno!! nemoj da voziz po blatu i prasini ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...