Deki021 27 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Filozofije na stranu, ako ne platis kaznu platices na ovaj ili onaj nacin jos vise od tih 5000. I kad ste ljudi jos videli da neka drzava propusti da naplati ono od cega zivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Septembar 2, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vode evidenciju i to vrlo precizno.Pre nekih desetak dana sam isao kod sudije za neki saobracajni prekrsaj.Prvo su me poslali u pisarnicu gde su mi ostampali sve prekrsaje koje sam napravio od kako sam poceo da vozim.I to lepo pise kad je napravljen prekrsaj ,kad je donesena presuda,kolika je bila kazna i koliko sam platio...Pa onda sa tim papirom kod cika sudije da me odere... Izvini, a od kada si poceo da vozis? Cisto da znam da li im je evidencija iz proslog veka ili novijeg datuma. ;D Pre 5 god, a prvi prekrsaj mi je bio pre 4 god i to u nekoj vukojebini pre Pozege i taj je uredno zaveden iako je sudski postupak i sve ostalo bilo u Pozegi ovi u BG ga imaju u podacima.... C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, jedan dan sednes u kola i odma napravis prekrsaj ??? ??? ??? Kako je u gradu onima koji nemaju motor ili ga se plase pa su svaki dan u kolima,jel to njima stresno? Sa ovakvim stavom indirektno opravdavas one koji ulaze u jednosmerne ulice u kontra smeru seku sve zivo i parkiraju gde stignu. Plati kaznu i zahvali se sto ti je jednu oprostio I sta ti znaci to JO ili PO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Septembar 2, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Eto greco.. ??? ??? ??? :o :o :o A sta ti nije jasno? Kalamurgut je zamenio Rade R-ash-a... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Septembar 2, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan I sta ti znaci to JO ili PO? Neko mora da kaže - DA ili NE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vode evidenciju i to vrlo precizno.Pre nekih desetak dana sam isao kod sudije za neki saobracajni prekrsaj.Prvo su me poslali u pisarnicu gde su mi ostampali sve prekrsaje koje sam napravio od kako sam poceo da vozim.I to lepo pise kad je napravljen prekrsaj ,kad je donesena presuda,kolika je bila kazna i koliko sam platio...Pa onda sa tim papirom kod cika sudije da me odere... Izvini, a od kada si poceo da vozis? Cisto da znam da li im je evidencija iz proslog veka ili novijeg datuma. ;D Bez problema ti ishtampaju sve prekrshaje (od 2001. nisam imao pre) . Kad se samo setim koliko mi je puta pandur rekao da cu proci samo sa opomenom a posle pola godine dobijem chestitku. I evo sad opet dve odjednom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...