haslingerjunior 0 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naime jedna jako fora utrka zbog same lokacije duljine staze i koncepta. Radi se o tome ko najbliže vremenu od 4h 34 min kroz alpe ali je uvjet da se natječe sa serijskim mopedom. Skuteri su zabranjeni. Ruta je 123 km... klikom na sljedeće linkove otvarate moj i djevojkin profil i tamo kliknete na ikonu "jetzt fan werden" sa čime nam dajete svoju podršku i 3 sekunde prednosti pred ostalim natecateljima. nadam se da vam neće biti problem odvojiti 2 minute za to. a ukoliko se netko slučajno bude zatekao u alpama u blizini trkališta taj vikend slobodno stane i odgleda trku. http://www.redbullalpenbrevet.ch/de/heroes/haslingerjunior/ http://www.redbullalpenbrevet.ch/de/heroes/Daca/ Hvala vam još jednom i držte palčeve thumb_up Ranko i Aca karta rute Slike naših mopeda su na profilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Avgust 30, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Doibila je cura od moje supruge klik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste kraljevi ;D Kliknucu s vise facebook profila, nista ne brini Nego, mnogo mi je nesot ovo zanimljivo, daj jos neke detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako može nekako bez fejsbuka,ja bi klikno,pošto nemam isti... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Avgust 31, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan des RANKO! sta nije ti dosta taj metar pre starta sto si vec zaradio nego bi jos ajmo ljudi da podrzimo komsiju i posaljem oga prvog na vrh alpa! svi na kliktanje !!! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aussie 2 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sydney Motocikl: GSXR-600 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Imate klik od mene Srecno ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imate klik od mene Srecno ljudi! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Avgust 31, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan I od mene klik + klik ! Gute reise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haslingerjunior 0 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala braćo!! Hvala Shoe!!! Sutra je polazak. Nestrpljivi smo već svi redom... Konačno da i taj dan dođe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Klikn'o! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imate klik i od mene SREĆNO! I javi kako ste prošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan tschuss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan i da se lepo provedete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Septembar 6, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naši susjedi su ih odrali :o :o :o I on i cura. Nismo džabe kliktali. Čestitam!! Kategorie Handgeschaltete 2-Gang-Töfflis 1. Rang haslingerjunior, Ranko Haslinger, Varaždin (Kroatien) 2. Rang rhinerli, Philipp Rhiner, Salez (SG) 3. Rang RocketRider, Patrick Riva, Ponte Capriasca (TI) Kategorie „Automatic“ 1. Rang Daca, Aleksandra Popović, Varaždin (Kroatien) 2. Rang Töfflibueb, Philipp Bühler, Ebikon (LU) 3. Rang Alpina, Adrian Egli, Lyss (BE) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan YEEEEEEEEAAAAAAH!!! BRAVOOOOoooooooooooooo!!! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast komsije ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, čestitke za šampione Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAA DO JAJA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 7, 2010 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Rokanjeeee. Svaka čast majstori i majstorice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se čestitkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Septembar 7, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam sliku majstora sa HR foruma. Obratite pažnju na mašinu, ma na sve :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 7, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam od srca! Eto, cim se okrene na zahebanciju neko sa ovih prostora mora da pobedi! Tank torba, Givi...! Xa, xa, xa, xa,... pukoh! Opusteno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haslingerjunior 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto da se javim nakon povratka iz Švice. Hvala vam svim još jednom. Od srca veliko hvala. Vašim klikovima omogućili ste nam odlične startne pozicije (ranko 2, aca 22) da ne spominjem da je bilo preko 640 Uspjeli smo, nadmudrili Švicarce i odnjeli im 2 prva mjesta... u obje kategorije (2x keš+2x moped) http://www.redbull.ch/cs/Satellite/de_CH/Red-Bull-Switzerland/001242758642131 eto linka na kratki video sa eventa (stiže uskoro i 20 minutni) i ima 3 galerije sa probranim slikama od profi fotografa pa se isplati pogledati eto ko ima volje nek se zabavlja Pozdrav od Ranka i Ace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 10, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuhhhhhhhhhhhh !!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Ala je bilo dobro! Kakav ambijent, kakva tura, kakva DOBRA ZAHEBANCIJA !!! Kako bih i ja to radio... Ma sav sam se najezio gledajuci! Momci sta da vam kazem, svaka cast na pobedi. Cifra je kad napises 640 ucesnika, ali kad vidis koja je to gomila!!! Wow!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Septembar 10, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ranko je momak a Aca je Aleksandra koliko sa ja uspeo da razumem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...