Speed150 1 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Gracanica Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svim bajkerima .Posto sam par puta imao problema sa nepodignutim bocnim nogarom u krivini odlucio sam izraditi "retarder" za paljenje.Jednostavna stvar ali meni je vrlo korisna.Sve sto mi je bilo potrebno je prekidac rikverc svjetla od Golfa ja mislim,malo zice i 4 stopice. Na nogar sam navario komad metalne plocice debljine oko 4mm koja treba da aktivira prekidac.Navrtku sa odgovarajucim navojem sam zavario za sasiju motora iznad plocice na nogaru.U nju se zavrne prekidac i jednostavno samo se spoji sa zicom koja salje signal na anlaser i to izgleda ovako: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ili si mogao da skines sa bilo kog novijeg motora posto svi to imaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam svaki DIY!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na Speedu imao problem sto se sama vrati pa mi mal nije pao par puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Speed150 1 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Gracanica Prijavi odgovor kao problematičan ili si mogao da skines sa bilo kog novijeg motora posto svi to imaju... mislim da mi je ovo bilo "isplativije" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Avgust 30, 2010 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Odlican grunf ! Meni treba tako nesto za noznu kocnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Odlican grunf ! Meni treba tako nesto za noznu kocnicu. probaj bolje sa prekidacom za unutrasnje svetlo koji se nalazi na bocnom stubu od vratiju automobila (kad otvoris vrata on upali-a ti namestis da kad stisnes kocnicu on upali), i on isto prekida masu kao i prekidaci kocnice a i lakse ga napakujes jer je mali po dimenzijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Septembar 1, 2010 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan takav spreman ali deluje mi suvise krhko a i nezasticen je od prskanja, treba da stoji dosta nisko ~30cm od zemlje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 1, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Odlican grunf ! Meni treba tako nesto za noznu kocnicu. Šta će tebi kočnica, uopšte? Zar to tvoje ide toliko brzo da treba kočenje? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Septembar 2, 2010 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Izofovasmo temu Ne, nemam automat i sajlu, kad je pukla gore kod rucice povadio sam kompletno a ni u tom trenutku automat nije radio, vise uopste... A sto se tice Scubinog pitanja, treba mi samo da prodjem tehnicki. Inace ne kocim, samo zaletim a kad treba da stanem, kilometar ranije ugasim motor i ubacim u neutralu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...