djura 28 Napisano Januar 10, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cak je dobra i produkcija: Click here to see Video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 10, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Heroji zive kratko. Zato ne budite heroji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Januar 31, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan verovatno ce vecina da me kritikuje posle ovoga sta cu reci ali njegov slogan je i moj . vise bih volela da umrem radeci ono sto volim nego u starackom domu ili od neke bolesti. puj ,puj, puj, daleko bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 31, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan verovatno ce vecina da me kritikuje posle ovoga sta cu reci ali njegov slogan je i moj . vise bih volela da umrem radeci ono sto volim nego u starackom domu ili od neke bolesti. puj ' date='puj, puj, daleko bilo[/quote']apsolutno imas i moj glas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1758 Napisano Januar 31, 2007 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, ima isti nosac kamere kao ja... Al nema wide angle lens, pa ne snima sve sto treba Sad ozbiljno. Jesu motori cudo koje cini da se osecamo vecim od zivota, ali treba misliti i na sutra. Treba kontrolisati sebe i pobedjivati sebe svakog dana. Pobediti sebe znaci pobediti strah u sebi, ali i kontrolisati svoju zelju i svoju neustrasivost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Januar 31, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih voleo da poginem, to bi mi zakomplikovalo život. Postoje neki planovi, u koje su ukljuèeni i drugi ljudi, iako sam sebièan, napustiti sve druge snove zarad jednog je ipak previše. Ja bih voleo da završim u staraèkom domu. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Januar 31, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih voleo da poginem' date=' to bi mi zakomplikovalo život. Postoje neki planovi, u koje su ukljuèeni i drugi ljudi, iako sam sebièan, napustiti sve druge snove zarad jednog je ipak previše. Ja bih voleo da završim u staraèkom domu. najzli[/quote'] nikako staracki dom, nego vila u majamiju, i zavrsiti srecno razveden 30ti put u svom bazenu punom Playboy zecica, sa kohibom u jednoj i flajkom tequile u drugoj ruci... mada nije los ni staracki dom, nemam pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Januar 31, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan `ladno imamo isti datum rodjenja!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Januar 31, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan `ladno imamo isti datum rodjenja!? to nista ne znaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Februar 1, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ovako sam imao dosta veselih stvari koje su se desile tog datuma,bacena prva atomska bomba "mali djecak" prvi put upotrebljena elektricna stolica!? Nesto mi se ne gine,ali ni meni se ne svidja varijanta starackog doma!? Ma samo da se ne patim,pa kad bilo!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Februar 1, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih voleo da poginem' date=' to bi mi zakomplikovalo život. Postoje neki planovi, u koje su ukljuèeni i drugi ljudi, iako sam sebièan, napustiti sve druge snove zarad jednog je ipak previše. Ja bih voleo da završim u staraèkom domu. najzli[/quote'] Mudar kao i obicno :wink: Potpisujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 1, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih voleo da poginem' date=' to bi mi zakomplikovalo život. Postoje neki planovi...najzli[/quote'] :shock: Ozbiljno??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 1, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Bolje biti mrtav pijan, nego mrtav trezan!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeNoM 35 Napisano Februar 8, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan kao što reèe neki post..ja nisam heroj..nas vu sreæu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 9, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vise bih volela da umrem radeci ono sto volim nego u starackom domu ili od neke bolesti. puj ,puj, puj, daleko bilo Da pokusam da dodam trunkicu ozbiljnosti ovoj raspravi. Ono sto ljudi ne shvataju je da nije najgore poginuti. Najgore je ostati invalid, na teretu sebi i porodici, sa cevcicama zakacenim za telo, osudjen na kajanje do kraja zivota. To je ono cega treba da se plasimo. Zato pamet u glavu dok vozite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joxxa 0 Napisano Mart 10, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: zzr600 Prijavi odgovor kao problematičan jebiga drugari onaj gore kad lupi enter nema cile mile ,citam pre par dana novine i videh valjda u valjevu poginuo biker po slici rekao bi kava 9 nisam ni procitao sta pise rekoh jebiga opet iznova se desava samo doklelice sta da se radi idemo dalje sve ima svoju cenu :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 11, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan jebiga drugari onaj gore kad lupi enter nema cile mile ,citam pre par dana novine i videh valjda u valjevu poginuo biker po slici rekao bi kava 9 nisam ni procitao sta pise rekoh jebiga opet iznova se desava samo doklelice sta da se radi idemo dalje sve ima svoju cenu Nije enter nego <Delete> Ljudi ginu stalno u saobracaju, ne samo ljudi, ginu i deca i zene... nema pravila... Druga stvar, postoji podela koja motoriste dele na one koji su pali i koji ce tek pasti sa motora... znaci svi mi padamo sa motora i tu nema druge, ne moze se uticati na to! Ako ne padnemo svojom greskom, pascemo tudjom! E, jedina stvar na koju mozemo da uticemo jeste brzina! Nije isto pasti sa 50km/h i 250km/h... Da postoje staze kod nas, bezbedne staze, dobre staze i da postoji kultura u nas da je BRZOJ voznji mesto ISKLJUCIVO na stazi u kontrolisanim uslovima! Tako bi smo smanjili statistiku ili barem smanjili izglede da i sami postanemo ista... Naravno uvek me pogodi bio cija smrt, posebno nasilna, bio on motorista ili ne. Jer "Nijedan chovek nije ostrvo sam po sebi cjelina. Svaki je chovek deo kontinenta, deo zemlje. Ako grudvu zemlje odnese more - Evrope je manje; kao da je neko odneo posed tvojih prijatelja ili tvoj. Smrt svakog choveka smanjuje mene, jer ja sam okruzen chovechanstvom, zato nikad ne pitaj za kim zvono zvoni-ono zvoni za tobom." [Ernest Hemingvej-'Za kim zvona zvone'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...