shvona 20 Napisano Jul 6, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XL600V Transalp - Brunhilda Prijavi odgovor kao problematičan Putuj igumane I dobro ga usoli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jul 6, 2012 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis: jesam li tebi svirao u Tošetovom bunaru danas oko dvojke (sivi ladilak) (mislim - ne ti - ja, ti si bio pored nekog plavog bmw-a f800 ili tako nekako... ? Tek kada sam svirnuo skapirao sam da sam u autu prepoznatljiv kao kolega od prilike kao Džeki Čen na pijaci u Hong-Kongu... Bilo kako bilo - želim ti srećan put, slano more i pregršt riba ... Ideš motorom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Jul 6, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ja sam bio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 9, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo, doktor Rajko na odmoru... sretan put i prijatan odmor.. Regler menjamo kad se vratis... Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Svi laboranti se sole...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li jedno brzinsko pitanje za laborante... Moze li akumulator biti los do te mjere da pokazuje punjenje od 12.2 do 12.3 pod svjetlima ili je u pitanju regler koji je nedavno mjenjan? Akumulator je stvarno los i poslije voznje kad ga skinem sa motora pokaze 12.1 V Joska? Arakis? ostali? Pomagajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 10, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Brzinski odgovor: da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Brzinski odgovor: da Sto volem brze i precizne odgovore..... :lol: , samo ti njima reci bata Skubo....veliki.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_vb 42 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dosao bih kod vas ovih dana da uradim servis (filteri, ulje, tecnosti...) i na jedan pregled motora... Posto sam iz Vrnjacke Banje, moze li broj telefona na PM da se dogovorimo kad i kako? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Dosao bih kod vas ovih dana da uradim servis (filteri, ulje, tecnosti...) i na jedan pregled motora... Posto sam iz Vrnjacke Banje, moze li broj telefona na PM da se dogovorimo kad i kako? Pozdrav E pa zemljak.. ili kontaktiraj Skubu na PP ili ako ti nije kasno ja sam od17. na radnom mestu, tj u labosu pa mozemo to da uradimo natenane... Ps. ija sam iz Banje ali o tome u zivo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jul 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Za cika Arakisa.... Mozda sam ja prolupao pod stare dane, ali dodaj mi ovde crte koje mi fale da ga spojim sa tasterom-prekidacem na volanu Unapred veoma zahvalan Ili je to mozda jedan od ova dva nacina Svejedno cujemo se sutra (danas) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Jul 20, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može i jedan i drugi način, svejedno Možda je malčice bolja šema u kojoj taster prekida minus zbog toga što ako se neka žica do tastera oguli usput i dotakne masu sviraće sirena a neće zveknuti osigurač Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jul 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 30, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.apriliaforum.com/forums/attachment.php?attachmentid=129608&stc=1&d=1269018102 imam vaki givi crash bar moze li se nadogradi na njemu ovako oko fara crash bar i posto ? http://cdn-he.polo-motorrad.de/media/catalog/product/cache/2/image/350x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/f/df33ea79df12fbdf9d08c142254a5edb_2.jpg i mozel se napravi ovo i posto ? http://ktim.smugmug.com/photos/561007886_LYq3T-M.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Red je da i ja pohvalim već puno puta hvaljene Laborante... Prvo sam napisao kraći esej na temu : "Problemi sa paljenjem na Apriliji Atlantic koji dovode do ludila" našem dragom Arakisu... On je to pročitao u jednom dahu i kratko odgovorio - Dođi sutra da pogledamo... UZ veselo čavrljanje o svemu i svačemu studiozni Arakis je sve detaljno pogledao i pregledao, ne ostavljajući mesta ni najmanjoj mogućnosti za pogrešnu dijagnozu. Prijateljski me posavetovao šta i kako dalje i prosledio na dalje svevišnjem ovlaščenom servisu za Vartine akumulatore. A da čisto napomenem da me je taj isti servis savetovao da je problem u alnaseru i namotajima ... Uz ponuđenu kafu dobismo nas nekolicina prisutnih i kratku lekciju o uzrocima crkavanja namotaja i principima rada CDI-ja 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Avgust 1, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 3, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan da i ja pohvalim laborante stavljen nosač gps-a i 12v utičnica 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dok jurcam dzadama Svapskim Garminova plavusa mi pod kacigom soli pamet gde treba da idem. RADI! Hvala Cika Rajko! Pozdrav iz Minhena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Avgust 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ura! Ma mora Nevenka da radi, zato je plaćamo da ti šapuće na uvce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Avgust 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan da i ja pohvalim laborante stavljen nosač gps-a i 12v utičnica Televizor na Hondici...opasan fazon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 3, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan da i ja pohvalim laborante stavljen nosač gps-a i 12v utičnica Televizor na Hondici...opasan fazon sad ću da ubacim turske serije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Avgust 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma bolje nešto interesantnije...khm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Da me Arakis ne grdi... Doneo juče novi komad iz servisa...i sad malena Aprillia pali ko Hvala još jednom 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Avgust 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ipak svrati kad budeš mogao da premerimo parametre, ide Rumunija pa da budeš siguran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 7, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan da i ja pohvalim laborante stavljen nosač gps-a i 12v utičnica Televizor na Hondici...opasan fazon Pa ti i ja imamo televizore napred? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...