Duxill 1276 Napisano Octobar 8, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam pre neki dan iznad Vas, moram priznati vrlo Vam je čisto! Sve pohvale 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad covek pogleda iz ove perspektive ima tu mesta da se i neka MX staza napravi oko Laboratorije cisto za testiranje i zabavu,laksi i tezi off xaxaxa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Octobar 8, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad covek pogleda iz ove perspektive ima tu mesta da se i neka MX staza napravi oko Laboratorije cisto za testiranje i zabavu,laksi i tezi off xaxaxa a može i nastavak "Otpisanih" da se snima. Op cvrc gevezn zajn (guzen oblizen majn...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan za to cisto se ja direktno osecam prozvanim, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 8, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znači krov još uvek nije saniran!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 8, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Snimak je od pre nekoliko dana. Krov je saniran prekjuče. A po ugovoru je trebalo do 1. maja al prošle godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre neki dan u Laboratoriji, relativno sitna intervencija, momci odlicno uradili posao, bez cekanja i natezanja.... i sto je najvaznije svi nasmejani, srdacni, ljubazni - toliko retko za nase (vele)majstore. Svaka cast momci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Samo ime mesta govori. To nisu majstori već nešto više laboranti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pramac1 1 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se pohvalim i ja da sam upoznao laborante. Po ovoj kisurini resim da prezujem TDM u "nove" gume. Sad imam kintu a nije sigurno da cu je imati i sutra. Pre sam bio kod par majstora po gradu i svi su bili u fazonu skini tockove i donesi Zovem coveka u laboratoriji, kaze dodji kad zelis. Pitam dali da skidam tockove a on odgovori taman posla doteraj ceo motor. Danas bio pokisao i pazario dve polovne gume. Bolje su od onih sto sam skinuo sto puta. Vise ne moram flomasterom da crtam saru Pedja je sve odradio za nekih pola sata 45 minuta. Skinuo tockove promenio gume vratio tockove. I jos je pogledao lanac lancanike plocice diskove. To cemo menjati na prolece a do tada teram ovako. Svaka cast majstoru, ne mrzi ga da radi po kisi i hladnoci. I jos sam popio kafu i koka kolu dok cekam. Sledeci put donosim i ratluk. Nije lepo da se dolazi praznih ruku u goste Sve preporuke za laboratoriju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Takvi su ti oni svi - lafcine. Budu li se nekad promenili, ima da ih umlatim kao mace muskatlu Veliki pozdrav laborantima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjen je regler na Beverly-u 250ie. Sve pohvale i još jedan komentar u prilog Joškinim reglerima: Kad ih Arakis ugradi oni su i nevidljivi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 13, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjen je regler na Beverly-u 250ie. Sve pohvale i još jedan komentar u prilog Joškinim reglerima: Kad ih Arakis ugradi oni su i nevidljivi! Nevidljiv je jer ti ga nije ni ugradio, samo ti je uzeo lovu bzvz (kao u onoj prici "Carevo novo odelo") 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Octobar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aha... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 14, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Može savet? Koji antifriz da kupim za STeneru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 14, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Može savet? Koji antifriz da kupim za STeneru? Onaj kod nas iz bele kante Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 14, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Bacite pogled i lajkujte... http://www.facebook.com/pages/Moto-Laboratorija/296115233732070 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 17, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Кава је ситуација ове године за Зимовник? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Octobar 22, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel ima nekoga sutra u Laboratoriji ( znam nedelja je i ne radi se nikome, ali meni je to jedini slobodan dan) pa da doteram skuter da se vidi problem sa strujom . Ne mora odmah samo da ja dovezem, pa polako posle poz Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Octobar 22, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Zimovnik otvoren 1300 dzindzi.... ponesi ciradu..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Octobar 22, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel ima nekoga sutra u Laboratoriji ( znam nedelja je i ne radi se nikome, ali meni je to jedini slobodan dan) pa da doteram skuter da se vidi problem sa strujom . Ne mora odmah samo da ja dovezem, pa polako posle poz Ivan Sta je problem sa strujom...druze nas... verovatno sutra nece niko biti.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Octobar 22, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Ma vec sam pisao da sam uje#$o nesto i da ne puni aku na mom kinezu ma nije frka ja reko da se opusteno provozam, ali smugnucu sa posla ondak od nedelje pa da svratim. poz Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 23, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ne radimo kineze. Ne radimo skutere. Dođi kad oćeš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmm.... ondak dovozim malo prepravljenu Afriku sa automatskim menjacem dolazim sredinom ove nedelje pozdrav Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 24, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Izvoli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...