MajorSoul 141 Napisano Jul 27, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend verovatno idem za Bec pa cu tamo potraziti smd led. Mogu li onda da racunam na ugradnju? Sto se tice svetala koji blicaju, njih cu koristiti samo u ekstremnim situacijama, tako da "cike" nece da me diraju, a i uvek mogu da se vadim da je motor bio pandurski Onda sledece nedelje mogu da dodjem pa da pocnemo, zovem u cetvrtak da se dogovorimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Jul 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 27, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan momci pustite sada high tech uredjaje, kakav je odgovor za štender Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 27, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo nikakav high tech samo "sitne" modifikacije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Avgust 1, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratio! Ljudi mi izasli u susret, obzirom da sam s foruma, i pogledali moje skuterce, sredili mi prednju kocnicu, prepado' ih jer sam zamalo pao isprobavajuci istu , popricah s nekim finim ljudima, pokupih i neka njihova iskustva i tako... Sve u svemu, ja zelen da zeleniji ne mogu bit' (ipak sam "Goblin" ) i pojedinima od njih mogu da budem (ajde, da ne uvredim ljude) mnoooogo mladji brat , a svi skroz opusteni i bez ikakvih pretenzija da mi pokokazu kako su zahebani majstori i iskusni motoristi. Cak mi rekose da obavezno dodjem na kurs za vikend... Kako stvari stoje, i ja cu uskoro poceti da donosim ratluk i da smetam tamo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 3, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...sutra u ova doba dolazim po kamilu, nadam se da joj lepo stoje crash barovi! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ...sutra u ova doba dolazim po kamilu, nadam se da joj lepo stoje crash barovi! Naravno da joj lepo stoje, prate sve krive linije na motoru. Elem Labos ima jednu novinu u ponudi, ali više o tome očekujem od samih laboranata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 3, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...staaaa???? Govorite bwe!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Novina je da ima ratluka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Avgust 3, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan A da ponesem i bozu za uz ratluk? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 3, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ponesite šampon za pranje motora ako vam se ne sviđa naš hehehehehehehehhee... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaa, puškiranje motora? Lepo, lepo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 3, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jes mala al je 'ebitačna a i ne može da pocepa hladnjak a dovoljno je jaka da skine blato i mas' I to sve zahvaljujući dobroti našeg prijatelja Aćimo-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vama, uvek na usluzi. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Avgust 4, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan A nov sajt!? Ne hvalite se..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Još je u "test fazi" ali uskoro će da proradi u punoj snazi (pazi kako sam ga izrimovao, neverujem... ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Još je u "test fazi" ali uskoro će da proradi u punoj snazi (pazi kako sam ga izrimovao, neverujem... ) MC Arakis :jee: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Avgust 4, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Jes mala al je 'ebitačna a i ne može da pocepa hladnjak a dovoljno je jaka da skine blato i mas' I to sve zahvaljujući dobroti našeg prijatelja Aćimo-a Odlicno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 4, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ponesite šampon za pranje motora ako vam se ne sviđa naš hehehehehehehehhee... Laboranti koriste šampon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 4, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ...sutra u ova doba dolazim po kamilu, nadam se da joj lepo stoje crash barovi! Dobro je da ne padaju g..na sa neba kad si se odlučio da teraš ono čudo iz labosa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 4, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Laboranti koriste šampon? Svake subote, trebalo ne trebalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 4, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slajbi iz laba.... A evo i zex ovih ispravljenih bar ova i dok uros popravlja "neunistivu" hondu teneras mija mu razradjuje bubrege Eto malo razonode....inace laboranti,spremite se uskoro cu doci da menjam ,plocice,kociono ulje i da vam pojedem sav ratluk i eventualno operem motor Aj uzdravlje ,srecna rabota! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 4, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan samo ti dodji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 4, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ratluk u Laboratoriji je jednostavno nepojediv... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 4, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A danas obnovili zalihe specilajne domacim rahatlokumom marke "Bosiljcic: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...