drvodelja 851 Napisano Jul 10, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad kreće serijal na Diskaveriju? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 10, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da obavestim poštovane pohodioce Laboratorije da ću ja biti odsutan sledećih nedelju dana. Odosmo Goca i ja sa Joškom i Žužom u Soko Banju da malčice napunimo baterije Prijatan odmor !!! Blago vama, uživajte !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kad kreće serijal na Diskaveriju? Ne znam zasto, ali javili su im se iz "Animal Planet"-a!? :nanana: :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Meni više liči na BRANIAC-a! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xaotuk 0 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 2 postova Motocikl: Kawasaki ER5 Prijavi odgovor kao problematičan .. od specijalizovane dijagnostike .. preko elektronike .. ovo je pravo mesto za vas i vaseg ljubimca Ovekoveciste slikom mog ljubimca koji zuri preko ramena cika majstora u kompjuter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 10, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Свака част, одлично изгледа и од срца се надам да ће напредовати још више..... браво лаборанти.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan OCEMO SISATU PLAVUSU necemo vise kafu s jajima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Samo da obavestim poštovane pohodioce Laboratorije da ću ja biti odsutan sledećih nedelju dana. Odosmo Goca i ja sa Joškom i Žužom u Soko Banju da malčice napunimo baterije Ko vas je pustio na odmor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Oterao ih Skuba da i on čovek malo dane dušom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Jul 12, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Kad god nesto zafali vasem motoru, dodjite da ga Sinke dobro naprska VD-om Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 13, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan fala Laborantima za totalnu reanimaciju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan 'fala laborantima na, kao i uvek, ekspeditivno otklonjenom kvaru :care: :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan drugari laboranti kad je najbolje da doteram ovog mog V3 kineza sa ubogim centralnim štenderom koji nemogu da podignem ni sa svojih 120kg naravno trebao bi mi i predlog za izradu nosača kofera jer ga uvoznik nema, a fabrika neisporučuje sa istim ... odgovaralo bi mi u petak prepodne, ali samo da nebude da nenađem nikoga tad tamo Pozz i vidimo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 14, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ako dođeš posle 10 pre podne naći ćeš nekoga ali je najbolje da dođeš posle podne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Ok svratiću popodne... Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan evo samo da potvrdim da sam bio u subotu popodne i upoznao deo ekipe, a čika Arakis je na odmoru pa mi nisu ništa mogli reći o cenama ... nego samo mali konstruktivni predlog da se ljudi ne gube tamo po tri kruga u okolini kao ja ... evo satelitski snimak gde je Tačno Moto LAB : ja ih nebi našao da nije bilo ljubaznog čikice čuvara na rampi koji me je video treći put da kružim i uputio na pravo mesto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 18, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehehehehe... momci iz obezbedjenja su zaista ljubazni i uvek izlaze u suret svakom ko dolazi kod nas. Jedina zamerka na sliku je sto pise Minel. Mi smo u bivsem kombinatu Sport a Minel je sledeci blok. No nema veze kako se sta zove, bitno je pratiti belu crtu i necete nas promasiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan evo ispravljena lokacija na fotci pa ako neko hoće nek je ubaci u prethodni post ... ako neće nek ostane ovako JA znam gde je lab 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jul 21, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan KGB je to *scubo* i to dorcolski KGB,naci ce vas bilo da se krijete u minel u ,bilo u kombinatu sport a .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 26, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Laboranti jel možete da mi napravite zadnji štender sa točkićima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6060 Napisano Jul 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koje boje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 26, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan ili mat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 27, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Da bude dosta širok, hvatajlke od 40cm do 50cm.........minimum 10cm od zemlje visina točka pri dizanju....... Ovakvog tipa..........u tamno plavoj boji kada već mogu da biram Koja bi cena bila za arbajt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 27, 2011 (promenjeno) Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Laboranti moze li ovako nesto da se odradi (zanimaju me samo migavci)? i ovako nesto: Alarm (pistavac) i xenon svetla bi takodje odradio. Promenio Avgust 3, 2011 član acim Sređeni linkovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6060 Napisano Jul 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Za ono "prvo" malo teško je naći smd LED kod nas, diode normalne veličine neće moći da se namontiraju iza retrovizora A ono "drugo"...za kontroler koji onako blica obrati se Joški ii Fibri ali ako te nahvataju "čike" nagrabusio si zbog plavih trepćućih svetala Xenoni i alarmi stižu za jedno nedelju dana u Labos pa se čujemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...