Boki P 48 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno, nema zurbe, samo da se naoruzam za sezonu. Samo da ne bude kad svirnem, da napravim lancani sudar? Hvala za info Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sacekajte da bolesnik dodje sebi jer ako vam u stanju u kojem se sada nalazi bude davao instrukcije za ugradnju sirena nece izaci na dobro! meni je crtao i kada sam povezao prema tadasnjim nacrtima,pritiskom na taster iste je pocela da curi slavina u kuhinji i obrnuto!! od sutra ce imati i sank! da se upotpuni atmosfera!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Januar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, mene slušaj i daleko ćeš da doguraš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bez brige...samo nežan alat... a ponekada za instalacije i prezicnije radove! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bez brige...samo nežan alat... a ponekada za instalacije i prezicnije radove! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Imaš te sirene po buvljacima i u Kineskom centru u bloku 70. A za ugradnju...može ali kad skinem ovu gipsanu kozmetiku Gde tacno u bloku 70? U starom ili novom centru ? hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Januar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Starom, sa one strane do ulice i od ćoška prema "Delti" neki treći - četvrti lokal. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan odes na auto otpad uzmes dve horne sa nekog VW ili novijeg auta i da te bog vidi! germanski kvalitet,srpska poslusnost! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Januar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A može i tako. Ima po prodavnicama auto delova i neke sirene od proizvođača Čajavec iz B. Luke, skuplje su ali jače sviraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Januar 25, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na skuteru "rudi cajevec". Koliko znam to je Hrvatska proizvodnja. Jaka je sirena dosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Laboranti, vidimo se sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Stigle Budite slobodni i namontirajte ih kada budete imali vremena. Ja dolazim 2-3 februara i bilo bi lepo da cujem kako motor 'prede'. Hvala. Ahh, da... Budite nezni. Nema problema, ako budem uspeo po ovom snegu da isteram tvog konjića iz zimovnika, moze da se desi da već sutra ili prekosutra dobije nov ispuh U svakom slučaju ću te obavestiti šta se dešava... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Dal' me oci varaju il' ste se pojacali za jos jednog mastera..... samo da nam kaze za cega je master ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 25, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dal' me oci varaju il' ste se pojacali za jos jednog mastera..... samo da nam kaze za cega je master ?? Meanćar bolan! Razumije se u meanku, ba! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAA ne. Nedaj mu da dira moju nekretninu. Sutra dolazim u inspekciju da se lično uverim u kvalitete dotičnog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Januar 26, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @ Dr. Mabuze Deal! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 26, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Laboranti, vidimo se sutra Mrzim te! :) A,jel bi mogao da poneses nesto od mene do tamo? (ako ti je usput, a znam da bas i nije) Samo jedan tripmaster,verujem da ga gazda sa nestrpljenjem ceka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeeeeh... pa naravno da sam ti mogao doneti, samo da sam video poruku na vreme Drugi put ovakve stvari treba da potvrdimo SMS-om ili nekako već Idem opet u petak, pa ako nije kasno, nema nevolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi mogao neko da mi da broj moba od Raleta? Imao sam, pa ga izgubih slucajno, treba da se dogovorimo da mi zbudzi neku masku... Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Januar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 064-240-12-84 Rale - Scuba 065-358-4534 Kum Rale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na skuteru "rudi cajevec". Koliko znam to je Hrvatska proizvodnja. Jaka je sirena dosta Rudi Cajevec je iz Banja Luke http://www.cajavec.mapabih.com/index.php?&s_id=45&c=sadrzaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Januar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna novost u Laboratoriji, sa novim majstorom stigla i nova oprema - platforma za motore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 27, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA je platforma!! Sad bar vas metuzaleme neće (toliko) boleti leđa dok radite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Januar 27, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna novost u Laboratoriji, sa novim majstorom stigla i nova oprema - platforma za motore Aaaa moje CEDO na njoj! Javljajte kako grmi sa novim topovima! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 27, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na prinovi u vidu majstora i dizalice!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...